CS:GO Donma ve 5 FPS Sorunu

OrcunPurde

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben uzun zamandir CS: GO oynuyorum ama son 1 aydir bir sorun ile karsi karsiyayim.

Sorun su:

CS GO'yu eskiden oynarken en az 35 FPS aliyordum ama simdi ise ana menulerde bile 10 FPS. Maca basladigimda 5 FPS. Bu sorun ne? Ekran karti demeyin. Sorun ekran kartinda degil. GTA 5 indirdim en az 20 FPS aliyorum hele GTA 5'te!

İyi Günler.
CS:GO da bir sıkıntım var araştırdım fakat bulamadım umarım bana yardımcı olursunuz.Sorun şu ki oyunda 50,58,60,72 genelde bu pingi alıyorum.Fakat oyun içinde bir anda her şey duruyor(genellikle 3 veya 4 saniyeliğine) ve ardından devam ediyor.Bir arkadaşım bana fps sabitle belki çözebilirsin demişti ben de 100 e sabitledim fakat ne yazik ki sorun çözülmedi.Düşman ile göz göze geliyorum ve oyun donuyor devam ettiğinde ise ölmüş oluyorum.Bu sorundan dolayı çoğu kez oyundan atıldım ve ban yedim.Oyundan soğudum anlayacağınız umarım çözüm bulabiliriz.

sistemim:
İşlemci: İntel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz
Bellek: 8192MB RAM
Ekran kartı: Nvidia GTX960M 4GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
128 Gb SSD ve 1 TB HDD
DirectX 12

Teşekkür ederim.

@SepuLtura Sana verebilecek tavsiyelerim var

1- CCleaner ile bilgisayarını temizlemen. (Haftada 1 kere temizliyorum gerçekten işe yarıyor.)
2- Arka planda açık olan uygulamaları kapat. (Antivirüs vb.)
3- CS GO Başlatma seçeneklerine " -High -Threads 8" yaz.
4- Düşük grafik ve yüksek grafik modlarını test et hangisinde sorun oluşmuyorsa onu kullan.
5- Çalıştıra services.msc yaz ve şunların başlangıç türünü devre dışı yap "Windows search ve Hızlı getirme"

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı