Taner Saat güvenilir mi?

Kısmen niye dediniz hocam.

Güvenilir demem için bilgim yok site hakkında. ETBİS'e kayıtlı olması hukuki anlamda güvenilir ama gönderdikleri ürün bozuk çıkar mı, iade süreci nasıldır, müşteri hizmetleri nasıldır bilmiyorum bu yüzden yanlış yönlendirmek istemedim.

Ancak daha önce duydum bu ismi. İstanbul'da mağazası varmış. Kendi ilinizde de varsa gidip görebilirsiniz isterseniz.

Mesajımın devamı niye yayınlanmadı anlamadım. Tonla mağaza var yazdıgım gibi. O yüzden yeni duydugumuz mağazalar olabilir. Belki taner saat, saat&saat'den daha güvenilirdir bilemeyiz.

Mesajımın devamı niye yayınlanmadı anlamadım. Tonla mağaza var yazdıgım gibi. O yüzden yeni duydugumuz mağazalar olabilir. Belki taner saat, saat&saat'den daha güvenilirdir bilemeyiz.

Hocam Seiko sitesinden satıcılara baktım simdi burası çıkıyor ama fiyat düşük olunca işkillendiriyor.

Screenshot_20251124_011210_Samsung Internet.jpg

Hocam Seiko sitesinden satıcılara baktım simdi burası çıkıyor ama fiyat düşük olunca işkillendiriyor.

Eki Görüntüle 2609721

Seiko'nun sitesinde varsa güvenilirdir hocam tamam. Rahatlıkla alabilirsiniz. Anlaşma gereği o fiyatta olabilir ya da depoyu boşaltıyorlardır birçok sebebi olabilir. Ellerinde fazla vardır belki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı