Arkadaş 3. kasayı düşürüyorum diyor hâlâ yok diyorsunuz.2. Kasa, 3. Kasa diye bir şey yok. Haftalık 1 veya 2 graffiti, 1 skin ve 1 kasa düşürme hakkın var. Bu sistem her çarşamba yenileniyor.
Daha geçen hafta 1 silah skini, 2 kasa düşürdüm. Bilip bilmeden yazmayın.2. Kasa, 3. Kasa diye bir şey yok. Haftalık 1 veya 2 graffiti, 1 skin ve 1 kasa düşürme hakkın var. Bu sistem her çarşamba yenileniyor.
Arkadaş 3. kasayı düşürüyorum diyor hâlâ yok diyorsunuz.
Dostlar geçen haftaya kadar her zaman level atlayınca grafiti-skin, ortalama 2-5 el sonrasında kasa, 5-10 el sonrasında 2. kasa ve genellikle 25-30 el sonrasında da 3. kasayı atıyordu. Bu çarşamba'dan sonra yaklaşık 10-15 el attık arkadaşımla, ikimize de kasa atmadı. Sadece level ödülünü verdi. 10-15 el rekabetçi ve yaklaşık 10 saat civarı idle sunucuda AFK bıraktım ancak hala 1. kasayı bile atmadı. Normalde bu kadar oynayınca 2. kasayı alıyordum. Araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım, drop sisteminde değişen bir şey mi var? Bu kadar zor düşmesi normal gelmedi bana.
Çok uzatmışsinız konuyu level ödülü olarak grafiti veya ucuz birkaç kuruşluk skin düşebilir her hafta çarşamba günü galiba kasa düşürme oranınız yenilenir 1. kasa kolay düşer 2. kasa zor düşer 3. kasa hakkınız yok %0 ihtimal diye biliyorum.
Büyük ihtimalle birtanesini başka hafta içinde düşürmüştür 3. kasa olayı yok Max 2 tane ve 2. si zor düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.