Çözüldü CS:GO Drop Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

277662

Kilopat
Makaleler
5
  • Gigabyte B450
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Sapphire RX590 Pulse
  • Adata 2x8GB 16 GB RAM
  • Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB (550W 80+)
  • Adata SU650 960 GB SSD
Artık bu duruma gıcık kapmaya başladım. Nasıl çözerim ve detaylı bilgi girmeye gerek varsa söyleyin arkadaşlar.

IMG_20200317_224350.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1920x1080P'de oynuyorum. Ayarları merak edip hepsini çözünürlük dahil düşürmüştüm. Sonra beğenmedim ve ayarlarımı geri aldım. Şimdi düzeliyor gibi. Unlost gibi yayıncıların girdiği kod falan vardı onları deneyeceğim.
Deneyebilirsin. Drop girmesi çok normal değil.
Genelde çözünürlük bazlı oluyor. Misal çözünürlüğünüz 1920x1080 olup oyunda 1280x1024 oynuyorsanız drop oluyormuş ve akıcı olmayan bir oyun çıkabilir. Bilgisayarınızın kendi çözünürlüğünde oynamayı deneyin.

1920x1080P'de oynuyorum. Ayarları merak edip hepsini çözünürlük dahil düşürmüştüm. Sonra beğenmedim ve ayarlarımı geri aldım. Şimdi düzeliyor gibi. Unlost gibi yayıncıların girdiği kod falan vardı onları deneyeceğim.

Deneyebilirsin. Drop girmesi çok normal değil.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı