CS:GO drop sorunu

İşletim sistemi
Windows 8.1

lospartizan

Kilopat
CS:GO oynarken FPS ile ping sırasındaki "var" 4 - 9 ms arasında gidip geliyor. Sebebini anlayamadım. Eskiden video çekerken bile maksimum 3'e çıkıyordu ve genellikle 1 oluyordu. Şimdi FPS yüksek olmasına rağmen 7-8'e kadar çıkıyor ve oyuna drop giriyor. Lobide mouse hareket ettirmediğim halde 9-10'a çıkıyor oyuna girince biraz daha düzeliyor, arada sırada 7-8'e çıkıyor. Yani akıcılığı hissetmiyorum ve bu da oyuna kötü yansıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözülebilir?

Dosya Ekleri

• lobi.png
    lobi.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Oyunda.png
    Oyunda.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 71
  • geçenay.png
    geçenay.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır CS:GO oynamıyorum ancak ben oyunu pencere moduna alınca bu sorunu yaşıyordum. Bir diğer ihtimalde HDD yavaş yazdığında var değeri artar. Ama sizin SSD üzerinde. Bir de ping olmasa dahi, packet loss yediğim zaman da var değeri artıyordu. Gecikmeyle alakalı diye düşünüyorum. FPS sabit çünkü sizin. Ping konusunda stabil bir değer aldığınıza inanıyorsanız, maleesef yardımcı olamayacağım.

Uzun zamandır CS:GO oynamıyorum ancak ben oyunu pencere moduna alınca bu sorunu yaşıyordum. Aynı şekilde ping olmasa dahi, packet loss yediğim zaman da var değeri artıyordu. Gecikmeyle alakalı diye düşünüyorum. FPS sabit çünkü sizin. Ping konusunda stabil bir değer aldığınıza inanıyorsanız, maleesef yardımcı olamayacağım.

Bende tam tersi pencere moduna alınca lobide bu sorunu yaşamıyorum. Oyunda aynı :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı