CS:GO düşen kasalar ile fiyatını karşılar mı?

Yaklasik 2 yıldır oynuom. 2 k saat var 2 yilda yaklasik 2000 kazanmisimdir. Bir de bir ara biraktim. 3 ay kadar falan hiç oynamadim. O halde 2 yilda bayağı kazandirdi.
Hocam aldım indiriyorum 2k param var yatırım yapmayı düşünüyorum bu konuda bilginiz var mı ? CS 2 çıkınca CS eski popülerligine kavuşur

Hocam aldım indiriyorum 2K param var yatırım yapmayı düşünüyorum bu konuda bilginiz var mı? CS 2 çıkınca CS eski popülerligine kavuşur.

Eski kasalar bence ıyi kazandiracak CS2 cikinca. Eskiden oyundan gamma 2 prisma 2 revolver case dusuordu ama onlar drop havuzundan kaldirildi. Onlarin yerine revolotion snakebite recoil flm geldi. Bence eski kasalara bak ama sen yine arastir bende gamma 2 kasasi falan var yukselir die aldim bakalim ne olacak. Bence yukselecek ama sen yine arastir bak.

Hocam CS:GO almayı düşünüyorum, sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar? Size kaç tane kasa düştü?

Hocam aktif oynarsan (günde 2 saat falan) çok rahat haftalık 2 kasa düşürüyorsun. Ve düşen kasa ortalama 20 TL bir şey oluyor (fiyatlar hep değişken) bir haftada 40 TL derseniz 2 ay olmadan fiyatı çok rahat çıkartıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00