CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

HaRdPlAyeR17

Centipat
Arkadaşlar ben çoğu FPS artırma videosunu yaptım (olumlu sonuç alınanları) ama hiçbir etki olmuyor. FPS'im 30-20 falan, Driver'ler güncel, ayarlar en düşük. FPS düşmesi çok fazla ayar yaptığım için olabilir mi? Nasıl en az 60 FPS alabilirim? CS:GO’yu silip yüklesem düzelir mi? Nasıl laptoptan en iyi FPS alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler.bir de turbo boostu nasıl aktif edicez bir de son cümleyi(Ekran kartının denetim masasından panoya sığdırma modunu tam ekran ölçeklendire al. Bu sayede pixeller byür ve FPS artar ) nasıl yapcağımızı anlamadım

Amd de nasıl bilmiyorum. Youtube ye 4:3 nasıl tam ekran yazılır yaz çıkar. Onla alakası yok ama aynı yöntemle pano sığdırma alınıyor. Turbo boost aktif etmek için öncelikle işlemcinin turbo boost teknolojisini destekleyip desteklemediğini öğrenmen lazım.
(sadece İNTEL İŞLEMCİLER için geçerlidir.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada çözünürlük ayarını yaptınmı?
Birde aklıma geldi söyleyeyim. Amd de nasıl oluyor bilmiyorum ama oyunu işlemci ile çalıştır, ekran kartını devre dışı birak. Ondan sonra (Windows + R) çalıştıra (msconfig) yaz daha sonra = önyükleme ayarları / gelişmiş seçenekler / işemci sayısı tikini aç/ ve seçim kısmından en yüksek sayıyı seç. Bu senin işlemcinin bütün çekirdeklerinin çalışmasını sağlar
En iyi seçersen sevinirim. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı