reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 1 Mayıs 2020 #121 Buyrun, sıcak sıcak. Steam Community :: Error steamcommunity.com Bakalım bu ne zaman yasaklanacak.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Mayıs 2020 #122 AB7SS dedi: Yoksa, yoksa sen efbiay ajanı mısın? (Bilerek efbiay yazdım rapor etmeyin .) Genişletmek için tıkla... Efbiayy opın dı dor. (!) reptile dedi: Buyrun, sıcak sıcak. Steam Community :: Error steamcommunity.com Bakalım bu ne zaman yasaklanacak. Genişletmek için tıkla... Yalnız hesaba gelen yorum çoook iyi.
AB7SS dedi: Yoksa, yoksa sen efbiay ajanı mısın? (Bilerek efbiay yazdım rapor etmeyin .) Genişletmek için tıkla... Efbiayy opın dı dor. (!) reptile dedi: Buyrun, sıcak sıcak. Steam Community :: Error steamcommunity.com Bakalım bu ne zaman yasaklanacak. Genişletmek için tıkla... Yalnız hesaba gelen yorum çoook iyi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 1 Mayıs 2020 #123 Pardon beyler. Arkadaş yasaklama aldığı hesabın adını değiştirmiş. Steam Community :: Error steamcommunity.com Bebeler yüzünden yasaklanmış. İnananlar beri gelsin.
Pardon beyler. Arkadaş yasaklama aldığı hesabın adını değiştirmiş. Steam Community :: Error steamcommunity.com Bebeler yüzünden yasaklanmış. İnananlar beri gelsin.
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 1 Mayıs 2020 #124 Tuh Allah kahretsin o zaman ban yiyeceğim desene. Hesaplarımı hemen satayım. Global hesap arayan var mı ya.
Tuh Allah kahretsin o zaman ban yiyeceğim desene. Hesaplarımı hemen satayım. Global hesap arayan var mı ya.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Mayıs 2020 #125 müQ değil bakın, "müq".
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Mayıs 2020 #126 "aRkadAşlaR HilE açMadAn VacC yeDim Ne zAman aÇılır"
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 1 Mayıs 2020 #127 onur siyamoğlu dedi: Tuh Allah kahretsin o zaman ban yiyeceğim desene. Hesaplarımı hemen satayım. Global hesap arayan var mı ya. Genişletmek için tıkla... Silverim ben. Banlanmadan bana sat hemen.
onur siyamoğlu dedi: Tuh Allah kahretsin o zaman ban yiyeceğim desene. Hesaplarımı hemen satayım. Global hesap arayan var mı ya. Genişletmek için tıkla... Silverim ben. Banlanmadan bana sat hemen.
Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 1 Mayıs 2020 #128 GungorMemis dedi: Silverim ben. Banlanmadan bana sat hemen. Genişletmek için tıkla... Umarım şakadır.
GungorMemis dedi: Silverim ben. Banlanmadan bana sat hemen. Genişletmek için tıkla... Umarım şakadır.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.309 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Mayıs 2020 #129 BeFa dedi: Öyle kafanıza göre yargılamayın açılıyor kardeşim bir yanlışlık olabilir. Ben arkadaşımın hesabında oynarken 40 vuruyordum adamlar ban attı ve sonuç olarak açıldı. Genişletmek için tıkla... 40 vurduğunuzda banlanmanızın sebebi Overwatchtır. Overwatch açılabilen bir ban. VAC açılmaz. VAC ban yemişse hile kullanmıştır. Yoksa 40 vurmanız anormal değil benim 50-60 vurduğum maçlar oluyordu.
BeFa dedi: Öyle kafanıza göre yargılamayın açılıyor kardeşim bir yanlışlık olabilir. Ben arkadaşımın hesabında oynarken 40 vuruyordum adamlar ban attı ve sonuç olarak açıldı. Genişletmek için tıkla... 40 vurduğunuzda banlanmanızın sebebi Overwatchtır. Overwatch açılabilen bir ban. VAC açılmaz. VAC ban yemişse hile kullanmıştır. Yoksa 40 vurmanız anormal değil benim 50-60 vurduğum maçlar oluyordu.