ElProfBey Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik. 23 Mayıs 2023 #131 Kanka hilesin veya değilsin, bilmiyorum. Tek şey diyeceğim. Allah affeder steam affetmez.
C codfanıyım Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #132 Her neyse moderator konuyu kapatırsa sevinirim. ElProfBey dedi: Kanka hilesin veya değilsin, bilmiyorum. Tek şey diyeceğim. Allah affeder Steam affetmez. Genişletmek için tıkla... Öyle ama hile değilim. Hartwelll dedi: Upper Mid'i t-base diye yutturmaya çalışıyor ya eleman. Biz bilmiyormuşuz demek ki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al bunu da izle cheatercim demesi kolay. Xantares bile benim gibi peek atamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Her neyse moderator konuyu kapatırsa sevinirim. ElProfBey dedi: Kanka hilesin veya değilsin, bilmiyorum. Tek şey diyeceğim. Allah affeder Steam affetmez. Genişletmek için tıkla... Öyle ama hile değilim. Hartwelll dedi: Upper Mid'i t-base diye yutturmaya çalışıyor ya eleman. Biz bilmiyormuşuz demek ki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al bunu da izle cheatercim demesi kolay. Xantares bile benim gibi peek atamıyor.