Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faceit sarmadi diye bir sey yok hilecisin.
tamam aynen hileciyim kaybol şimdi burdan hala hile diyo

2 levelmişsiniz Faceit'de.
çünkü oynamadım

Konuyu uzatmaya gerek yok. Hocamızın yazdığını yapmışsanız buraya gelip konu açmanızdaki amaç nedir, ayrıca ow ban belli oyuncular tarafindan izlenir ve oylama yapilir bu oran yüksek gelmiş sonra da Steam yoneticileri bunu değerlendirip ban yemişsin. Yaşım küçüktü diye bir bahane olamaz. VAC ban açılmaz açılamaz eğer bir hata olursa kendinen kalkar itiraz da edilemez.

Eki Görüntüle 1789017

Hocamızın yazdıkları ve sizin yazdiklarinizdan çıkarımim bu iyi sosyaller, konu kapatılabilir.
tamam kanka ben skin changer kullandım sadece oda yıllar önce hile kullanmadım

- CS:GO'nun ve Valve'nin ban ilkeleri güncellendi. İnternette aratıp hangi ilkelere takıldığınıza bakabilirsiniz. Eğer bu seçenekten dolayı banlandıysanız geçmiş olsun. İlkelerden dolayı ban verildiyse ve gerekli görülen süre sınırsız ise açılacağını zannetmem.
O banlar VAC olarak değil de topluluk banı adı altında verilmiyor muydu? Ben de yanlış hatırlıyor olabilirim.

O banlar VAC olarak değil de topluluk banı adı altında verilmiyor muydu? Ben de yanlış hatırlıyor olabilirim.
ya reis boşver millet dalga geciyor skin changer kullanmıstım 3 sene önce ozaman bıçak alacak paramız yoktu gönlümüz hoş olsun diye skin changer açıyorduk kuzenle gelmiş bana hile diyor millet

VAC ban yemişsen Steam'e ne kadar ulaşmaya çalışsan boştur hiç ilgilenmezler.Büyük ihtimal 3.parti bir yazılım indirdin dikkatli ol.

Skin changer 3. Parti uygulamadır. Eski hesabın ban yemesi normal. Bu hesap VAC yemedi diyorsun. Owerwatch'tır o zaman. Eğer süre vs yazmıyor ise.

@codfanıyım konuyu tamamen okudum hocam. Öncelikle sizin hile kullanıp kullanmamanızdan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Ow ban yemeden önce sizi 10’dan fazla CS:GO oyuncusu izliyor. Bu oyunculardan biri olmak için de gerekli kriterleri karşılamak gerekiyor. Eğer bu oyuncuların tamamı sizin hileci olduğunuzu düşünüyorsa ow ban yiyorsunuz. Aralarından 1 tanesi bile aksini düşünüyorsa ban yemiyorsunuz. Tabii yanlış ban atılma ihtimali var ama bu çok ama çok küçük bir ihtimal.

İlaveten forumda her gün en az 5 tane haksız ban yedim diye konu açılıyor. Yanlışlıkla ban atılmış olma ihtimali var ama çok küçük bir ihtimal 🙂.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı