Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@codfanıyım konuyu tamamen okudum hocam. Öncelikle sizin hile kullanıp kullanmamanızdan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Ow ban yemeden önce sizi 10’dan fazla CS:GO oyuncusu izliyor. Bu oyunculardan biri olmak için de gerekli kriterleri karşılamak gerekiyor. Eğer bu oyuncuların tamamı sizin hileci olduğunuzu düşünüyorsa ow ban yiyorsunuz. Aralarından 1 tanesi bile aksini düşünüyorsa ban yemiyorsunuz. Tabii yanlış ban atılma ihtimali var ama bu çok ama çok küçük bir ihtimal.

İlaveten forumda her gün en az 5 tane haksız ban yedim diye konu açılıyor. Yanlışlıkla ban atılmış olma ihtimali var ama çok küçük bir ihtimal 🙂.
ya ama reis tamamda nasıl kanıtlarım ben kul hakkı yemem hilelere tamamen karşıyım bilmiyorum nasıl kanıtlayacam

@codfanıyım Steam Destek üzerinden destek talebi oluşturmak dışında pek bir seçeneğiniz yok. Bir ara Steam bir tane mail adresi paylaşmıştı, insanlar oradan itiraz edebilsinler diye. Hala cevap veriyorlar mı bilmiyorum ama küçük bir araştırmayla bu mail adresini bulup şansınızı deneyebilirsiniz.

Merhaba dostlar, 1 haftadır neredeyse internetim yoktu internet değişikliği yapmıştım internet bağlandı bende bir CS oynayayım dedim bir girdim VAC ban yaziyordu ve ben girdiğimde 6 gün önce yediğim yazıyordu hayatımda CS:GO'da hile falan açmadım neden VAC yemiş olabilirim?

Merhaba Valve hile olmayana VAC atmaz yediyseniz Overwatch yemissinizdir hile değilseniz gidin Steam desteğe yazın onlar sizi haklı bulurlarsa (zannetmiyorum) açarlar bir ihtimal VAC ban atılıp açılan şu zamana kadar görmedim.

Durduk yere VAC yemezsiniz lutfen boyle konular açmayın artık.

Hayır kullanılmıyor lutfen yanlış bilgi vermeyin.

Kullanılıyor biliyormuş gibi konuşmayın. D adam Steam'in sefiri ondan iyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Bal gibi de kullanılabiliyor.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Ne anlatıyosun attıgın makaleyide mi okumadın hiç
Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır. Hahahahahahahaha

Koparıyosunuz beni yıllardır böyle işlerle haşır neşir oldum ben.

Ne anlatıyosun attıgın makaleyide mi okumadın hiç
Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır. Hahahahahahahaha

Çok boş yapıyorsun zamanında karşıma hile geldi diye hile açıp VAC yediğim hesap ile aynı telefon numarasını kullandım yen

Screenshot_20230523-120459_Steam.jpg

İ hesabımda(VAC bandan 1 hafta sonra aldım) böyle biliyormuş

Screenshot_20230523-120509_Steam.jpg

Gibi konuşarak rezil etmeyin kendinizi

@henry1337

Ben o yollardan çoktan geçtim dostum. Sizin alıntıladığınız kısım yasaklanmanın uygulanmadan önce meydana geleceği durum. Yasaklanma verildikten sonra telefon numarasını başka yerde kullanırsan tekrar yasaklanırsın yazmadığına göre demek ki siz okuduğunuzu anlamamışsınız. Ayrıca makaleyi de yarım paylaşıyorsunuz. Devamı nerede?

Devamında diyor ki; "Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir diyorsa neyin tantanasını yapıyorsunuz tam olarak?

Okuyun ve öğrenin.

How do VAC bans relate to phone numbers?

VAC bans are applied to all accounts sharing a phone number at the time of the infraction. For this (and many other) reasons we do not recommend sharing your phone number or using another user's phone number on your Steam account. Accounts sharing the phone number that do not own the game the VAC ban is for will still receive a VAC ban and will not be able to purchase the game moving forward.

Basit bir şekilde çevirecek olursak; "VAC yasakları, ihlal sırasında telefon numarasını paylaşan tüm hesaplara uygulanır" diyor. İhlal sırasında demek, yasaklamanın uygulandığı sırada demek. Bu da numarayı sonradan farklı bir hesaba ekleyince yasaklama almayacağınız anlamına geliyor. Bunu destekleyen mesaj ise yine resmi konuda mevcut.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Bilmediğiniz konularda da bu kadar ısrarcı olmayın.

Yıllardır bu işlerle haşır neşir olmanız işi doğru bildiğiniz veya doğru yaptığınız anlamına gelmiyor. Mesajınızda da görüleceği üzere.

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır.

Yasaklanmanın uygulandığı diyor. Yani yasaklanmanın uygulandığı esnada numarayı paylaşan tüm hesaplara yasaklanma veriliyor. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Akabinde de zaten numaraların yeni hesaplarda kullanılabileceği yazıyor.

Paylaştığınız makaleyi hiç mi okumadınız?

Son düzenleme:
@henry1337

Ben o yollardan çoktan geçtim dostum. Sizin alıntıladığınız kısım yasaklanmanın uygulanmadan önce meydana geleceği durum. Yasaklanma verildikten sonra telefon numarasını başka yerde kullanırsan tekrar yasaklanırsın yazmadığına göre demek ki siz okuduğunuzu anlamamışsınız. Ayrıca makaleyi de yarım paylaşıyorsunuz. Devamı nerede?

Okuyun ve öğrenin.

How do VAC bans relate to phone numbers?

VAC bans are applied to all accounts sharing a phone number at the time of the infraction. For this (and many other) reasons we do not recommend sharing your phone number or using another user's phone number on your Steam account. Accounts sharing the phone number that do not own the game the VAC ban is for will still receive a VAC ban and will not be able to purchase the game moving forward.

Basit bir şekilde çevirecek olursak; "VAC yasakları, ihlal sırasında telefon numarasını paylaşan tüm hesaplara uygulanır" diyor. İhlal sırasında demek, yasaklamanın uygulandığı sırada demek. Bu da numarayı sonradan farklı bir hesaba ekleyince yasaklama almayacağınız anlamına geliyor. Bunu destekleyen mesaj ise yine resmi konuda mevcut.

Bilmediğiniz konularda da bu kadar ısrarcı olmayın.
Boşver başkan gözardı et bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı