Çözüldü CS:GO durup dururken kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crescent1903

Decapat
Daha fazla  
CS:GO normalde hiç kasmazdı fakat geçenlerde oyunun içindeyken bir anda kasmaya başladı 200'lü FPS'lerden en fazla 45 FPS'e düştü ve oynanmayacak halde kasıyor. Sistemimde oyunun gereksinimleri karşılıyor, 3 yıldır sorunsuz oynuyordum fakat 1 haftadır oynayamıyorum.Ayrıca başka hiçbir oyunda kasma sorunum yok .

Son düzenleme:
Çözüm
CS:GO normalde hiç kasmazdı fakat geçenlerde oyunun içindeyken bir anda kasmaya başladı 200'lü FPS'lerden en fazla 45 FPS'e düştü ve oynanmayacak halde kasıyor. Sistemimde oyunun gereksinimleri karşılıyor, 3 yıldır sorunsuz oynuyordum fakat 1 haftadır oynayamıyorum. Ayrıca başka hiçbir oyunda kasma sorunum yok.

Aynısını 2 gün önce yaşadım hocam oyun dosyalarını doğruladım, PC'yi tekrar başlattım ve düzeldi.
CS:GO normalde hiç kasmazdı fakat geçenlerde oyunun içindeyken bir anda kasmaya başladı 200'lü FPS'lerden en fazla 45 FPS'e düştü ve oynanmayacak halde kasıyor. Sistemimde oyunun gereksinimleri karşılıyor, 3 yıldır sorunsuz oynuyordum fakat 1 haftadır oynayamıyorum.
Son zamanlarda bende aynı sorunu yaşıyorum. Sabit 399 fps alırken 200 civarına düştü. Büyük ihtimalle getirdikleri güncellemeler ve CS2'ye geçiş sebebiyle bunlar oluyor.

Kardeşim bende de aynı sorun vardı 3 4 ayar yapıp 300fps aldığım bilgisayarım ne hikmetse bir gün 90 100 110 arası almaya başlamıştı sinirden format attım düzeldi.

CS:GO normalde hiç kasmazdı fakat geçenlerde oyunun içindeyken bir anda kasmaya başladı 200'lü FPS'lerden en fazla 45 FPS'e düştü ve oynanmayacak halde kasıyor. Sistemimde oyunun gereksinimleri karşılıyor, 3 yıldır sorunsuz oynuyordum fakat 1 haftadır oynayamıyorum. Ayrıca başka hiçbir oyunda kasma sorunum yok.

Aynısını 2 gün önce yaşadım hocam oyun dosyalarını doğruladım, PC'yi tekrar başlattım ve düzeldi.

Çözüm

Deneyeceğim hocam eyvallah.

Tam olarak eski haline dönmesede net olarak bir 10 15 FPS yükseldi. Belki daha etkili bir çözüm bulunur diye, çözüm olarak işaretlemesem sıkıntı olur mu hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı