CS:GO Dust 2 Mid AWP Görüşü Kaldırıldı

Bence gayet iyi oldu. Yer yer E-Sporcular bile şikayet ediyordu. Gereksiz yere Smoke harcıyordunuz ve smoke olsa bile Low HP veya 1 kişi eksik başlıyordunuz. D2 son zamanlarda aşırı T Sided map olmuştu. T tarafı rahatlıkla mid tarafında info alıyor ve ona göre oyun kuruyordu. CT tarafı mid de sadece shoulder yaparak info alabiliyor. Artık el başlangıcında, B tarafına en yakın doğan CT oyuncusu, görünmeden hızlıca lower girebilecek. T oynarken özellikle pistol roundlar da kesinlikle birinin info için suicide atlaması gerekli. Kimse bakmazsa, CT tarafı rahatlıkla B tarafından info alıp, A'yı kalabalıklaştırabilecek.
 
Merhabalar, dün itibarıyla CS:GO yeni bir büyük güncelleme aldı Riptide Operasyonu geldi ve kesinlikle saçma olduğunu düşündüğüm Dust 2 haritasını Dust 2 yapan middle peek artık tarih oldu, Valve'nin bunu Dust 2'yi yavaş yavaş arka planda bırakmasına çabaladığını düşünüyorum ama hala çok büyük bir kitle CS:GO'yu sırf bu harita için oynuyor. Şahsen bende onlardan biriyim, eğer bu Update eski haline gelmezse oyunu bırakmayı düşünüyorum. 2.000 saat oynama sürem var ve çoğu Dust 2 de geçti, Valve'nin sunucuları hala 64 tickrate yaşadığımız yıla göre çok yavaş kalıyor ve sürekli saçma sapan güncellemeler geliyor tavuk skinleri vs. benim düşüncem eğer Valve sunucuları 128 tickrate yapmazsa kaderi FACEIT'e kalacak gibi duruyor şu an CS:GO'yu ayakta tutan zaten FACEIT gibi umarım bundan sonra daha mantıklı güncellemer gelir yoksa CS:GO oynanacak bir oyun olmaktan çıkacak gibi duruyor.
D2 T mapi bu güncelleme ct lere avantaj sağlamış,güzel olmuş kötü olmuş demek zor ama farklılık her zaman güzel yollar açar.
 
B kapısının yönünün değişmesinden sonra bu değişiklik de haritayı daha bi CT haritası yaptı. Değişiklik iyidir. Ama önceliği hile engellemeye verseler daha iyi olur. Bir de Nova ve Keleş rütbelerindeyken, maç arayanlarda supreme'leri, kartalları, globalleri değil de kendi rankımızdan oyuncuları görsek daha iyi olurdu. Eski lobi sistemi çok daha iyiydi.
 
Oyunu 1.4K saat ile bıraktım ardından patch geldi iyi ki bırakmışım dedim. Bir ara forumda bir arkadaşla tartışmıştık Valorant CS:GO diye ikisini de oynamıyorum artık,keleşe çıktıktan sonra her el hile gelmeye başladı. D2 olayına gelecek olursak D2 zaten basit harita ortaya duvar çekmek basitliği çözmez. Gelen güncellemelere bakınca Valve'nin de pek umursamadığını görüyoruz yok tavuk skini değişiyor yok operasyon geliyor tamamiyle boş.
 

Geri
Yukarı