CS:GO E-Spor yolunda tanınmak için ESEA mı, FACEIT mi?

hocam alınma ama pointblank zula wolfteam bunlar 2.sınıf oyunlar cs de eskiden zordu pro olmak tanınmak vs ama şuan esea rank s de ve faceit fpl de yada fpl-cye çıktığında bi çok takımdan teklifler gelmeye başlıyor zaten fpl i internet kafe turnuvasıylamı karşılaştırıyorsun adeks filan bunlar hikaye yakın arkadaş olan esporcular bile birbirine kazık atıp başka takımlara gidiyor kalkıpta internet kafe turnuvasında tanıştıgı birini takımamı davet eticek istanbulda yaşamana gerek 2 tane fpl oyuncusu izmirde oturuyor ayrıca faceitte 10 level olmuş herhangi biri zuladaki çoğu sözde proları parçalar bi kaç maçı izledimde okadar kötü oynuyolarki o bufflanmış silahlar onları zor kurtarıyor hatta kerimhan ayıp olmasın diye zulada oynayan pro oyuncunun birini yenmedi playerbrosta

Benim oynadığım zamanlar'da belirttiğim tarihlere bakarsan kardeşim CSGO yeni çıkmıştı zaten, Zulanın'da z si yoktu dünyada daha. 2012'den bahsediyorum. CS 1.6 da SK|spawn'ın olduğu zamanlar.Kast ettiğim internet cafe turnuvaları 5000TL ödül dağıtıyor ayrıca bahsettiğin FPL-C ye çıkana kadar sürüyle rank geçmesi gerek insanın, oraya çıkınca zaten takım bulabilirsin ama kalıcı olman gerek.Zula dediğin oyunda point blank'in kopyasıdır ben kerimhanı cs 1.6'dan tanıyorum ve bahsettiğim olaylar 8 yıl öncesine ait şuan ile kıyaslama.Ayrıca FPL dediğin rank sisteminde oynayan insanlar bir elin parmağını geçmiyor Türkiyede.Oraya çıka bilen zaten yeteneklidir ama çıkabilen kişi sayısı %1.

Son düzenleme:
Hortlatıyorum ama.
ESEA mı? FACEIT mi?
Para veremiyeceğim ama.

Hortlatıyorum ama.
ESEA mı? FACEIT mi?
Para veremiyeceğim ama.
Esea ücretsiz olmuyor diye biliyorum.
O yüzden Faciet.
Faceit'te deneyimlerinden yola çıkarak size 2 tavsiye vermek istiyorum.
1- MM'de en az bir MGE rankını görün, 250-300 Win alın, tüm maplerin infolarını ve birkaç basit smokelarını ezberleyin, öyle başlayın Faceit'e.
2- Kesinlikle ama kesinlikle solo girmeyin, troll kaynıyor ortalık. Arkadaşınız varsa onlarla girin derim. Eğer yoksa TCL klanına (Türk Klanı) girip başka insanlarla beraber maça girin.

Merhaba,
TCL klan ne oluyor nereden görebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…