CS:GO editim hakkında tavsiyeler

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'dan videolar izleyerek, After Effects 2022 üzerinden yaptığım bir edit. İlk kez yapıyorum.
İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Sizce neler yapmalıyım, nasıl yapmalıyım? Eksiklerim nedir ve tavsiye ettiğiniz bir şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'dan videolar izleyerek, After Effects 2022 üzerinden yaptığım bir edit. İlk kez yapıyorum.
İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Sizce neler yapmalıyım, nasıl yapmalıyım? Eksiklerim nedir ve tavsiye ettiğiniz bir şeyler var mı?

Dalgalanma efekti sanırım onu kullanmaman iyi olur. Adam zor görünüyor. Birde 1. Ve 2.kill arası sahne fazla uzun geliyor. Onuda kısaltabilirsin.

Bazı efektlerin layeri, kısa kalmış. Kurgu basit olmuş. Renklendirmeniz kötü. Discord'unuz varsa, size birkaç presets atabilirim. Ama ilk editinize göre, başarılı.

Öncelikle emeğinize sağlık, başlangıç bir video için güzel olmuş. İlk gözüme çarpan "net_graph 1" oldu. Diğer şeyleri kapatmışsınız ama o açık kalmış, onu da kapatırsanız daha güzel görünür. Vuruş efekti aynı olmuş, daha farklı efekler kullanılabilir veya dalgalanması azaltılabilir.

Efektlerden vuruşlar rahat izlenmiyor. Ama ilk edite göre iyi.

Ayrıca oyundaki şu bug hala düzeltilmedi.

IMG_20211214_104956.jpg

Dalgalanma efekti sanırım onu kullanmaman iyi olur. Adam zor görünüyor. Bir de 1. ve 2.kill arası sahne fazla uzun geliyor. Onuda kısaltabilirsin.

Öncelikle emeğinize sağlık, başlangıç bir video için güzel olmuş. İlk gözüme çarpan "net_graph 1" oldu. Diğer şeyleri kapatmışsınız ama o açık kalmış, onu da kapatırsanız daha güzel görünür. Vuruş efekti aynı olmuş, daha farklı efekler kullanılabilir veya dalgalanması azaltılabilir.

Eline sağlık güzel olmuş ama dalgalanma efektini çok fazla kullanmışsın.

Efektlerden vuruşlar rahat izlenmiyor. Ama ilk edite göre iyi.

Ayrıca oyundaki şu bug hala düzeltilmedi.

Viewmodel ayarlarının hepsini 2 yaparak, daha güzel görünüm sağlayabilirsin. Fov'u da en sona çekmeni tavsiye ederim.

"Viewmodel_fov 68"

Önerileriniz tavsiyeleriniz ve izlediğiniz için çok teşekkür ederim.

Bazı efektlerin layeri, kısa kalmış. Kurgu basit olmuş. Renklendirmeniz kötü. Discord'unuz varsa, size birkaç presets atabilirim. Ama ilk editinize göre, başarılı.

Teşekkür ederim hocam çok sevinirim.
Doğukan#9513

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı