CS:GO ekran donuyor ama oyun devam ediyor

John Worthy

Kilopat
Katılım
1 Mart 2013
Mesajlar
714
Çözümler
2
Arkadaşlar PC'ye duzelir diye format attim yine dondu. PSU kaynakli ise neden sadece CS:GO'da oluyor? Anlamıyorum Temp'ler duzgun seviyede her şey iyi ama CS:GO donuyor aga. Her şey guncel anlamadim gitti be kardesim sapitirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CPU degerleride saglam. 144HZ 1440P Asus TUF gaming ekranda oynuyorum. Agalar onceden yoktu boyle birsey. Son 1-2 aydir piyasaya cikan bir olay. Cok ayar ediyor beni.
Adaptive-Sync ile alakali olabilir mi?
PSU mi SSD mi? RAM mi? GPU mu? Ney be arkadas ney? Sistemde eski degilki be aga harbiden yaziklar olsun.
 
Son düzenleme:
CPU degerleride saglam. 144Hz 1440p ASUS TUF Gaming ekranda oynuyorum. Onceden yoktu boyle bir şey. Son 1-2 aydir piyasaya cikan bir olay. Cok ayar ediyor beni.
Adaptive Sync ile alakali olabilir mi?
PSU mi SSD mi? RAM mi? GPU mu? Ney be arkadas ne? Sistemde eski degilki be aga harbiden yaziklar olsun.

Düzeldi mi?
 
Hocam ilginc bir sekilde duzeldi. Hiçbir şey yapmadim. Arada 2-3 kere format attim Windows Reset ile. Baska hicbrisey yapmadim. Bunu duzeltmek icin cok ugrastim ama olay bence GPU DRIVER Bende de 2 aydır Valorant oynarken olmaya başladı artık maçta 3 kere falan olmaya başlamıştı geçici bıraktım ondan dolayı ben çok fazla hakim değilim GPU DRIVER i dediğiniz şey hakkında ne yaparsak düzelebilir?

Teşekkürler, ben Valorant oynuyorum 2 aydır oluyor artık bir maçta üç kere falan olmaya başladı çok da hakim değilim konulara GPU driveri dediğiniz şey hakkında ne yaparsam düzelme şansı vardır?
 
Teşekkürler, ben Valorant oynuyorum 2 aydır oluyor artık bir maçta üç kere falan olmaya başladı çok da hakim değilim konulara GPU driveri dediğiniz şey hakkında ne yaparsam düzelme şansı vardır?
Hacim, simdi en son driver guncellemesini yap. Windows’u guncelle. Hersey update olsun. Eger olmaz ise yine, busefer 2-3 ay onceki driver’i kartin sitesinden indir ve yukle. Sansini oyle dene cok gecmis olsun.
 
Hacim, simdi en son driver guncellemesini yap. Windows'u guncelle. Her şey Update olsun. Eger olmaz ise yine, bu sefer 2-3 ay onceki Driver'i kartin sitesinden indir ve yukle. Sansini oyle dene cok gecmis olsun.

Ya size çok soru soruyorum kusura bakmayın 2-3 ay önceki driveri nasıl indirebilirim benim için çok önemli olduğu için soruyorum bu kadar turnuvalara falan katılacaktık o yüzden
 

Geri
Yukarı