kendinibiseysanan Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Yeni laptop aldim Lenovo LOQ CS:GO yukledim oyunda sabit 90 80 ms var ama oyunun icinde surekli karakter ekran kaymasimi desem 1 sn gidip geliyor. 1 snden kucuk sürede ya ben ya takimdakiler hareket ediyor buraya videosunu da atamiyorum goruntu ayarlar ile oynadigim zaman oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Yeni laptop aldim Lenovo LOQ CS:GO yukledim oyunda sabit 90 80 ms var ama oyunun icinde surekli karakter ekran kaymasimi desem 1 sn gidip geliyor. 1 snden kucuk sürede ya ben ya takimdakiler hareket ediyor buraya videosunu da atamiyorum goruntu ayarlar ile oynadigim zaman oldu.
Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 154 27 Şubat 2025 #2 kendinibiseysanan dedi: Yeni laptop aldim Lenovo LOQ CS:GO yukledim oyunda sabit 90 80 ms var ama oyunun icinde surekli karakter ekran kaymasimi desem 1 sn gidip geliyor. 1 snden kucuk sürede ya ben ya takimdakiler hareket ediyor buraya videosunu da atamiyorum goruntu ayarlar ile oynadigim zaman oldu. Genişletmek için tıkla... Ping olabilir. Server ping sınırını 60 çek ayarlarda bir yerlerdeydi. Birde internetin çektiği yerde oyna dene. Artı 0 Eksi
kendinibiseysanan dedi: Yeni laptop aldim Lenovo LOQ CS:GO yukledim oyunda sabit 90 80 ms var ama oyunun icinde surekli karakter ekran kaymasimi desem 1 sn gidip geliyor. 1 snden kucuk sürede ya ben ya takimdakiler hareket ediyor buraya videosunu da atamiyorum goruntu ayarlar ile oynadigim zaman oldu. Genişletmek için tıkla... Ping olabilir. Server ping sınırını 60 çek ayarlarda bir yerlerdeydi. Birde internetin çektiği yerde oyna dene.
KS KS kendinibiseysanan Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Shikinot dedi: Ping olabilir. Server ping sınırını 60 çek ayarlarda bir yerlerdeydi. Birde internetin çektiği yerde oyna dene. Genişletmek için tıkla... Tamam tesekurler baktim gercekten pingden dolayimis Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Ping olabilir. Server ping sınırını 60 çek ayarlarda bir yerlerdeydi. Birde internetin çektiği yerde oyna dene. Genişletmek için tıkla... Tamam tesekurler baktim gercekten pingden dolayimis