CS:GO fare yukarı kayıyor

Bak abim ben sana diyorum ki ben spray atsamda o mermi gövdeye değil direk kafaya gidiyor fareyi aşagıya dogru çekiyorum yine sekiyor kafaya geliyor anlatabildim mi?

Bak bir önce ki mesajında diyorsun ki "mouse aşagı doğru çekmeme rağmen sürekli yukarı dogru kayıyor." CS:GO da mouse aşağı doğru çekince ne olmasını bekliyorsun mesela ? Genelde cross aşağı çekilir ve bu sayede mermiler adamın kafasına gider. Hatta bazen öyle spray yaparsın ki, cross adamın ayağında olur ama mermi adamın kafasına gider. CS:GO aim anlayışı çoğu oyuna göre, hatta neredeyse bütün oyunlara göre çok değişiktir. Çoğu oyunda cross u nereye tutarsan mermiler o kısma doğru gider, yukarı/aşağı fark etmez, ama CS:GO'da işler böyle değil. Sen bana inan ben paylaştığın video izlerken mouse'unda bir sorun görmedim. Seken mermi izlerini izle, ve onları sekerken kontrol etmeyi dene :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı