CS:GO fare yukarı kayıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bak bir abim sana zahmet anlamış degilim hala.

Dostum bu görüntüyü izledim ve hiçbir sorun göremedim :) CS:GO'da aim diye bir şey vardır. Dümdüz basmakla olmuyor. Silah'ı kontrol etmek lazım. Ve ben senin m4'u kullanırken kontrol etmediğini anladım. Bir de FPS değerin kaç ? Monitör kaç HZ ?

Monitörüm 144Hz FPS 300 normalde böyle bir sorunum yoktu normal sprayimi atiyordum.
Dostum bu görüntüyü izledim ve hiçbir sorun göremedim :) CS:GO'da aim diye bir şey vardır. Dümdüz basmakla olmuyor. Silah'ı kontrol etmek lazım. Ve ben senin m4'u kullanırken kontrol etmediğini anladım. Bir de FPS değerin kaç ? Monitör kaç HZ ?
gövdeye sıkıyorum direkt kafaya gidiyor yakın mesafe spray gitmiyor

Monitörüm 144Hz FPS 300 normalde böyle bir sorunum yoktu normal sprayimi atiyordum.

gövdeye sıkıyorum direkt kafaya gidiyor yakın mesafe spray gitmiyor

Benim gördüğüm m4 ile botların ayağına doğru sıkıyorsun ve cross yukarı doğru kalkmaya başlıyor. Bu gayet normal çünkü sıkarken silahın sekmesi gayet normal. Şöyle bir mantık yürütelim. Masaüstü kullanımda mouse böyle bir sorun yapıyor mu ? :)

Yok sorun yaratmıyor masaüstünde. CS:GO'da yukarı dogru çıkıp aşagı çeksemde sanki hiç çekmemişim gibi yapiyor. rankım master guardian elite

Dostum CS:GO'da yaptığın şey mouse'un sol click tuşuna basmak değil mi ? Bunu CS:GO'da yaptığın zaman tuttuğun silah'ın o şekilde sekmesi gayet normal. Yani ben video'yu izlerken bunu anladım. Mouse'u ateş ederken hiçbir şekilde kontrol etmiyorsun, ve o şekilde sarsılması normal. Yanlış anlama ama rank'ında çok düşük seviye'de. Genelde bu rank oyuncuları spray mantığını pek fazla bilmiyor. Açıkcası ben video izlerken mouse sorunu olarak algılamadım. Anladığım şey tam olarak senin mouse'u oyunda kontrol edememen gibi...
NOT: Benim normal de Faceit level 10, MM'de eğlencesine oynuyorum uzun zamandır Global rank'ına sahibim. Aim için öğretici atölye mapleri var. Ama CS:GO aim anlayışı'nın belli bir tutumu yoktur. Aim'in en iyi yolu, spray yaparken mermileri takip etmektir. Ateş ederken ileriye doğru giden mermileri takip etmen gerekiyor. Biz üç arkadaş giriyoruz ve bazen takıma LEM&supreme çekiyoruz. İnan ki onları oyun içinde izlerken tıpkı şu senin video'da paylaştığın görüntü gibi şeyler oluyor :) Bu yüzden çoğu oyuncu P90 kullanıyor çünkü 50 mermiyi bodozlama sıktığın zaman bile silah %5 sarsılıyor ancak...Mermiler de düz gidiyor buna rağmen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı