Neden o kadar pahalı anlamadım. Çok daha güzelleri vardır bence.AK-47 hatta çok güzel ama 1.700$+ olan bir Skini çok güzel... Wild Lotus
![]()
Neden o kadar pahalı anlamadım. Çok daha güzelleri vardır bence.AK-47 hatta çok güzel ama 1.700$+ olan bir Skini çok güzel... Wild Lotus
![]()
St. Marc'ın en yüksek itemi. Bu AK-47 bir daha hiç çıkarılamaz T-UP'dan başka.Neden o kadar pahalı anlamadım. Çok daha güzelleri vardır bence.
Valorant'ın CS:GO'nun yerini almasi beni çok üzuyor.
Yani onu bu kadar değerli kılan sadece 1 tane olması mı ?St. Marc'ın en yüksek itemi. Bu AK-47 bir daha hiç çıkarılamaz T-UP'dan başka.
Değil, St. Marc Koleksiyonu sadece operasyon ile geldi. (Shettred Web gibi bir şeydi ismi yanlış yazmışımdır kesin) Onun içinde 50TL'ye bilet alıp puan kasıp O koleksiyonun (St. Marc) kasası gibi açabiliyordun. O eşyanın gelme ihtimali şu şekilde gözüküyor (16.000 Küp seçme şansın olsaydı ve bu küplerden sadece birinde o item olması) deniliyor şans oranları kısmında.Yani onu bu kadar değerli kılan sadece 1 tane olması mı ?
Anladım teşekkür ederim.Değil, St. Marc Koleksiyonu sadece operasyon ile geldi. (Shettred Web gibi bir şeydi ismi yanlış yazmışımdır kesin) Onun içinde 50TL'ye bilet alıp puan kasıp O koleksiyonun (St. Marc) kasası gibi açabiliyordun. O eşyanın gelme ihtimali şu şekilde gözüküyor (16.000 Küp seçme şansın olsaydı ve bu küplerden sadece birinde o item olması) deniliyor şans oranları kısmında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.