CS:GO'da en sevdiğiniz skin nedir?

Pardon hocam sabahtan beri CS:GO oynuyorum beyin yandı tabii. Ümit fakirin ekmeği olur da 200 TL'lik ak falan düşerse diye her hafta level kasıyorum :D.

Evet bana bir keresinde 500 TL'lik kasa atmıştı. Maç sonu AWP Medusa düşüren bile var.
Bana en pahalı 20 TL'lik kasa geldi herhalde. O da son gelen kasa. Bu arada ben sabahtan akşama kadar LoL oynuyorum ama CS:GO'yu nasıl oynuyorsunuz 1-2 maç atıp sıkılıyorum. Türk sunucusu olmadığı içinde çok eğlenemiyorum takımla vs. mi oynuyorsunuz?

Bana en pahalı 20 TL'lik kasa geldi herhalde. O da son gelen kasa. Bu arada ben sabahtan akşama kadar LoL oynuyorum ama CS:GO'yu nasıl oynuyorsunuz 1-2 maç atıp sıkılıyorum. Türk sunucusu olmadığı içinde çok eğlenemiyorum takımla vs. mi oynuyorsunuz?

Küçücük zevk almıyorum leş bir oyun. Ama oynuyoruz işte sadece çarşamba günleri CS:GO oynuyorum ben.

En sevdiğim skin: Desert Eagle Blaze
Harcadığım para yaklaşık 20kyı geçmiştir sattıklarım hariç yaklaşık 15binlik envanterim var ve yatırdığıma hiç pişman değilim. Oynadığım oyuna para yatırmak bana keyif veriyor🙆‍♀️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı