CS:GO "engine error" sorunu

Pekos1950

Kilopat
Daha fazla  
Ben dün CS:GO'yu oynuyordum birden aklıma geldi dedim ki ben bu driverleri neden güncellemiyorum. Bu arada PC 8 senelik yani hiç güncel değil diye biliyorum. :D Güncellemez olaydım. Girdim Nvidia'nın sitesine benim ekran kartım GT 320. 300 serisini güncelledim, bir de işlemcinin driverini güncelledim. Intel Pentium E5700 güncelliyorken ekran kartını bunu da güncelledim. Bugün CS:GO'ya giriyorum, mapi seçiyorum, böyle tam oyuna başlayacak takım seçme yerine gelmeden önce 5 saniye bekliyor, play diyor o gelir gelmez oyun donuyor. Kendini aşağıya alıyor, "engine error" diyor. Yardım ederseniz sevirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engine Error hatası ekran kartı oyunu çalıştırmak için yetersiz bir modelse ya da kartın sürücüsü yüklenmemişse meydana gelir. Muhtemelen sürücüde bir sorun var. DDU ile varsa NVIDIA sürücüsünü silin ve buradaki güncel sürümü yükleyin:

Drivers | GeForce

Bu arada GT 320 için sürücü desteği sona ermiş durumda. Sisteminizi güncellemenizi tavsiye ederiz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı