CS:GO envanterdeki eşya alınmıyor

Delpiero12

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben CS:GO oynarken envanterimi açtım ama USP-S ama USP-S ekleyemiyorum eklesem bile oyna girince alamıyorum. Girince de oyunda satın alma yerinde gözüküyor fakat alınmıyor. Onun yerine P2000 geliyor. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben CS:GO oynarken envanterimi açtım ama USP-S ama USP-S ekleyemiyorum eklesem bile oyna girince alamıyorum. Girince de oyunda satın alma yerinde gözüküyor fakat alınmıyor. Onun yerine P2000 geliyor. Yardım edin.
Teçhizata girip başlangıç tabancasına eklediniğinizden eminmisiniz ana menüde ama

Teçhizata girip başlangıç tabancasına eklediniğinizden eminmisiniz ana menüde ama
Evet eminim bakın fakat oyunu başka zaman açınca p2000 orda seçilmiş gözüküyor USP-S yerine

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-16 132021.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-16 132021.png
    610,1 KB · Görüntüleme: 20
Evet eminim bakın fakat oyunu başka zaman açınca p2000 orda seçilmiş gözüküyor USP-S yerine
Hocam inui oynayacaksanız bakın bir ayar vardı dosyalardan değiştirilen ona bakın onun dışında gerek yok

Hocam vac yermisiniz bilmiyorum ayrıca inui güvenilir değil birde hile kaynıyor @Delpiero12

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hocam @Delpiero12

1.10

Hocam ben bunu önceden yapmıştım neredeyse onun aynısını 1 buçuk yıldır kullandım bir şey olmadı hala P2000 geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı