Çözüldü CS:GO envanteri nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eymen İlhan

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Az önce Steam envanterime girdiğimde sadece bunların olduğunu gördüm. Fakat aralarında bir eksik var, CS:GO.

1692277523524.png

Envanter geçmişimde bunu buldum, pazarda öge listelediniz diyor.

1692277626659.png

Acaba Steam CS:GO öğelerimi ne yaptı? Sattı ise para nerede?

Çözüm
Az önce Steam envanterime girdiğimde sadece bunların olduğunu gördüm. Fakat aralarında bir eksik var, CS:GO.

Eki Görüntüle 1906392

Eki Görüntüle 1906393

Yüksek ihtimal ile hesabınıza bir başkası erişebiliyor, cihazınızı temiz bir kurulumla sıfırlayıp. Hesabın bağlı olduğu e-posta adresine tedbiren güvenlik adımları eklemenizi öneririm.

Ayrıca aşağıda Steam destek adresini bırakıyorum.
https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithAccountStolen

Eki Görüntüle 1906392

Eki Görüntüle 1906393

Yüksek ihtimal ile hesabınıza bir başkası erişebiliyor, cihazınızı temiz bir kurulumla sıfırlayıp. Hesabın bağlı olduğu e-posta adresine tedbiren güvenlik adımları eklemenizi öneririm.

Ayrıca aşağıda Steam destek adresini bırakıyorum.
https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithAccountStolen

Çözüm
Aktif listelemerim kısmına bakın. Orada hala satılmamış eşyalar ise oradan satışı iptal edin ve envanterinize geri gelsinler. Onun dışında eskiden satmış ve hatırlamıyor olabilir misiniz acaba?

Hesabınız çalınmış ta olabilir. Geçmiş olsun şimdiden.

Eki Görüntüle 1906392

Eki Görüntüle 1906393

Pazar geçmişinize bakın biri sizin skinlerinizi satmış olabilir. Oradan daha net belli olur. Eğer satildiysa geçmiş olsun envanter gitmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı