CS:GO envanterindeki SSG para eder mi?

Normal zamanda hatıra olmasa en azından 100₺ ederdi. Ancak hatıra silahların hepsinde kendiliğinden bu çıkartmalar var, sonradan yapıştırılan çıkartma değiller. Doğal olarak herkesin erişebildiği çıkartmalı skinler olduğu için de silaha bir değer katmaz. Direkt olarak bu skin sadece 63 kuruş.

Aynı stickere sahip yüzlerce aynı hatıra skin olduğundan dolayı edeceğini sanmıyorum.
Üstelik 2021 stickerleri.
Cs.money adlı siteye bak derim yine de bir.
Float ve stickerlere az da olsa değer biçiyorlar.
Benim deagle skini steamde 30 tl iken orada 40tlye alıyorlar.

CS:GO'da envanterimde böyle değerli sticker yapıştırmalı SSG var, bu para ediyor mudur?

Eki Görüntüle 1738900

Bu gördüğünüz item "hatıra" dediğimiz major ve CS:GO'ya gelmiş olan turnuvalarda, oynanan maçların üzerine düşen hatıra kasalarından alınan itemdir. Üstündeki Sticker'ın hiçbir anlamı yoktur. Para etmez çünkü item hatıra itemdir, yüzlerce vardır pazarda. Kimse kimseyi dolandırmaya çalışmasın lütfen. Sitede falanda satılmaz. Stickerlar rastgele şekilde yerleştirilmemiş, silahın açıklamasında yazan maç, turnuva, karşılıklı takımlar ve son olarak harita stickerı yapıştırılır. Saçma sapan sitelerde de stickerlı item adı altında pahalı şekilde satılmaya çalışıyor kanmayın. İyi forumlar.

Nedense hatıra olan silahlar, üzerinde sticker olmasına rağmen bayağı düşük fiyatlı hatta onun normal olan stickersiz versiyonları bazen stickerli hatıralardan 10 kat daha pahalı oluyor. Steam'ın ilginçliklerinden biri sadece bu.
Benim envanterim:

Çünkü bir silahın hatıra olması takas kontratında kullanılamaması demek. Bir koleksiyon içindeki silah skinleri takas kontratında kullanılırlarsa eğer aynı koleksiyondan bir üst nadirlikteki skinden rastgele verilir. Şu şekilde.
Eğer 2021 Dust 2 koleksiyonundan altın arabesk skini için bir takas kontratı yapsam %100 şansla almak için 10 tane ump 45 fade skinin takaslamam lazım fakat ump 45 fade skini sırf bu takas olayı yüzünden 15.000TL civarı fakat hatıra olanı hiçbir işe yaramadığı fakat nadir bir skin olduğu için 2000 TL civarı. CS:GO'da skinler güzelliğe göre değil nadirliğe ve koleksiyona göre değerlenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı