CS:GO envanterine ulaşılamıyor

Bateberk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 Tİ
1TB M2 SSD
İ5 11.NESİL İŞLEMCİ
WİNDOWS 11
Başlıkta görüldüğü üzere sürekli aynı hata ve 1-2 haftadır aynı sorun var. Steam desteğe yazdım ve anlamsız bir mesajla sonlandırdılar. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-16-18-45-48-523_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-04-16-18-45-48-523_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sizden kaynaklanmıyor ki. Bir şey yapamazsınız.

Başlıkta görüldüğü üzere sürekli aynı hata ve 1-2 haftadır aynı sorun var. Steam desteğe yazdım ve anlamsız bir mesajla sonlandırdılar. Ne yapmalıyım?

Ne kadar doğru bilmiyorum fakat CS 2 ile uğraştıkları için olduğu söyleniyor aynı sorun bende sende ve binlerce insanda da mevcut bunun bir çözümü yok diye biliyorum en azından şu anlık ben bilgisayardan bağlanınca F5 atıyorum bir kez de tekrar deneye tıklayınca düzeliyor ara sıra hiç olmuyor ara sıra çok oluyor hiç açılmıyor telefonda da programı kapat aç yapınca düzeliyor bende bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum en azından şimdilik bir çözümü yok gibi.

İlginiz için teşekkürler ufak bir elektrik kesintisi yaşadım bu yüzden mesajlarınızı yeni gördüm tekrardan ilgilenen tüm herkese teşekkür ederim konu kapanabilir.

İlginiz için teşekkürler ufak bir elektrik kesintisi yaşadım bu yüzden mesajlarınızı yeni gördüm tekrardan ilgilenen tüm herkese teşekkür ederim konu kapanabilir.

Yine de şunu belirtmem de fayda var bu durum arkadaşlarımda olmadıgı için konuyu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı