CS:GO envanterini en ucuz yolla takaslamak

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Elimde halihazırda bir envanter var lakin ben bu envanterden sıkıldım ve değiştirmek istiyorum. CS money, tradeit tarzı en ucuz yolla değiştirebileceğim takas yöntemi nedir? Csmoney ve tradeit gibi siteleri tercih etmiyorum çünkü aldıkları komisyon oranı o kadar fazlaki Steam'e satıp pazardan alsam daha ucuza denk geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Skinsmonkey bakabilirsiniz, yapılabilecek en az zararlı takas kullanıcılar arasında yapılan olacaktır. Tartışma kısmında takas bölümüne bakın. Aradığınız bir eşya varsa %5 civarı fazla bir eşya koyarak takas yapabilirsiniz.

Skinsmonkey bakabilirsiniz, yapılabilecek en az zararlı takas kullanıcılar arasında yapılan olacaktır. Tartışma kısmında takas bölümüne bakın. Aradığınız bir eşya varsa %5 civarı fazla bir eşya koyarak takas yapabilirsiniz.

Komple envanter takaslamak istediğim için birebir takas maalesef yapamıyorum. Çünkü o akyi satan bulmak lazım ve birebir aynı fiyatlarda olmuyor. Skinsmonkey'e bakacağım teşekkürler.

En iyi fiyat genellikle DMarket'te oluyor, kendimde kullanıyorum öneririm.

Hocam envanterimi bıçak ile takaslıyorum lakin DMarket botu benden itemleri istiyor karşılığın da bıçağı vermiyor. Bir adet takas teklifi bulunuyor ve siteden de tıklayınca aynı takasa atıyor bu durum hiç normal gelmedi bana. Bir bilginiz var mı?

Alacağınız bıçağın takas banı var mı?

Hayır yok özellikle 8.5 dolar ekleme yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle muhtemel bir olay yaşanabileceği için vazgeçtim hocam takas banı olmayan skini direkt olarak vermiyor site çok saçma.

Hocam envanterimi bıçak ile takaslıyorum lakin DMarket botu benden itemleri istiyor karşılığın da bıçağı vermiyor. Bir adet takas teklifi bulunuyor ve siteden de tıklayınca aynı takasa atıyor bu durum hiç normal gelmedi bana. Bir bilginiz var mı?
Sizin eşyalarınız önce sitedeki envanterinize yükleniyor, yani site tarafından karşılıksız bir takas teklifi geliyor. Takas sitede gerçekleşiyor, karşılığında aldığınız eşyalar sitedeki envanterinize geliyor, site envanterine gelip eşyayı çekiyorsunuz.

Sizin eşyalarınız önce sitedeki envanterinize yükleniyor, yani site tarafından karşılıksız bir takas teklifi geliyor. Takas sitede gerçekleşiyor, karşılığında aldığınız eşyalar sitedeki envanterinize geliyor, site envanterine gelip eşyayı çekiyorsunuz.

Sistemin çok fazla açığı oluşturulabilir ben mantıklı bulmadım. Gene de cevabınız için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı