CS:GO eşsiz skin düştü

Oda bir şey mi 2021 de 46 adet Stockholm meydan okuyanlar almıştım turnuva zamanı 4 lira gibi bir şeydi aynı zamanda 47 tane mücadeleci almıştım meydan okuyanlar 150 TL oldu mücadeleci 50 TL oldu daha da yükseklecektir capsullere yatırım yapın Rio 20'sinde kalkıyor bin liralık alın her birinden bekletin değerlenecek.

Oda bir şey mi 2021 de 46 adet Stockholm meydan okuyanlar almıştım turnuva zamanı 4 lira gibi bir şeydi aynı zamanda 47 tane mücadeleci almıştım meydan okuyanlar 150 TL oldu mücadeleci 50 TL oldu daha da yükseklecektir capsullere yatırım yapın Rio 20'sinde kalkıyor bin liralık alın her birinden bekletin değerlenecek.
Hocam ben de bunu yapmak istiyordum. Fakat Steam'den oyun aldım iyi mi yaptım.

Hocam ben de bunu yapmak istiyordum. Fakat Steam'den oyun aldım iyi mi yaptım.

Ben şahsen oyun falan almıyorum şu an Stockholm capsullerinde 8 bin lira kârım var daha da yükselecek zaten istediğim sayıya geldiğinde CS:GO skin alıp onları satacağım nakit elime geçtiğinde ihtiyacığıma harcayacağım güzel bir yatırım aslında CS:GO ama kimse bilmiyor doğru belli.

Eki Görüntüle 1672469
Üzerindeki stickerların değerleri hocam.
Hatıra skinlerin üzerindeki stickerler çok eski ve pahalı takımlar (TITAN, İBUYPOWER, Team mystic/2014-2015) olmadığı sürece değer katmaz. Katsa bile silah p90 olduğu için değerli olmaz. Maksimum 5-6tl etkiler, ki onu bile etkileyemiyor çünkü silah pazarda 2tl'den satılıyor.

Ben şahsen oyun falan almıyorum şu an Stockholm capsullerinde 8 bin lira kârım var daha da yükselecek zaten istediğim sayıya geldiğinde CS:GO skin alıp onları satacağım nakit elime geçtiğinde ihtiyacığıma harcayacağım güzel bir yatırım aslında CS:GO ama kimse bilmiyor doğru belli.
Kaç ay bekliyorsunuz iyi bir miktara satmak için. Steam pazarı dolar kuruna göre hareket ediyor 2021 yılında dolar 8TL'ydi. Aldığın bir itemin iki katına çıkması normal bir şey.

Kaç ay bekliyorsunuz iyi bir miktara satmak için. Steam pazarı dolar kuruna göre hareket ediyor 2021 yılında dolar 8TL'ydi. Aldığın bir itemin iki katına çıkması normal bir şey.

Doların da biraz kârı var ama normalde yine değerleniyor tükeniyor sonuçta eski capsuller stickerler paketler neden yükseldi aşırı şekilde hem de tükendiği için bir daha gelmeyecek sonuçta boston 2018 capsullerin fiyatlarına bakabilirsin grafik vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı