Steam CS:GO eşyalarım çalındı ne yapabilirim?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar geçen hafta abime 6000 TL'lik eşya takası gönderdim Huntsman AWP AK-47 ve Hydra eldivenleri bunlar ortalama 6 k ediyordu, abim denemek için istedi. Bende ona yolladım bir baktım bir anda iptal oldu bu kişiye gitti her şey bundan 2 gün önce skinporta kaydolmuştum orada Steam API key oluşturdu galiba çünkü daha öncesinde kontrol ettiğimde hesabımda API key yoktu API keyi direk kaldırdım desteğe de yazdım yardım edin diye yardımcı olmadılar, üzgünüz size geri veremeyiz dediler. Yani gerçekten gitti o kadar para, ne yapabilirim? Başka yapamayacaksam bile siz dikkat edin her siteye kaydolmayın.

1683384659052.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar API anahtarını kaldırmış olsanız da aşağıdaki diğer adımları da uygulamanızda fayda var. En son adımı göz ardı edebilirsiniz. Halihazırda uygulamışsınız zaten.

1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login Buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) Güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin. Güvenli derken Steam hesabınızın bulunduğu cihazı kastetmiyorum.
4) Generate Hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community (Eğer API anahtarı oluşturulmuşsa) Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.

Özellikle API anahtarını ve yetki verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Bu arkadaşımız API dolandırıcılığına dair güzel bilgiler paylaşmış. Buna da ayrıyeten bir göz atın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ne kadar API anahtarını kaldırmış olsanız da aşağıdaki diğer adımları da uygulamanızda fayda var. En son adımı göz ardı edebilirsiniz. Halihazırda uygulamışsınız zaten.

1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin. Güvenli derken Steam hesabınızın bulunduğu cihazı kastetmiyorum.
4) Generate hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community (eğer API anahtarı oluşturulmuşsa) Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.

Özellikle API anahtarını ve yetki verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Bu arkadaşımız API dolandırıcılığına dair güzel bilgiler paylaşmış. Buna da ayrıyeten bir göz atın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı