Ben ilk hesap 24 saat sonra açtım görevsiz geldi artık böyle bir durumda mı var? Yoksa artık hepsimi görevsiz bilen biri cevaplarsa çok iyi olur.
hoca sen benim gibi açıyosun 24 saat sonra görev gözüküyormu bende starter görev gözüküyor onu yapınca açılacakmı normal görevlerBen iki gündür uğraşıyorum bana denk gelmedi öyle. 2 hesapta 60W'in 20 K FP görevi çıktı.
30-40 tane açmam lazım galiba sağlam görev için. Şu an 3. hesabı kasıyorum.
Hoca sen benim gibi açıyorsun 24 saat sonra görev gözüküyor mu bende starter görev gözüküyor onu yapınca açılacak mı normal görevler.
hoca bende bağladım görev gözükmedi 1-2 saat içersinde starter görev geldi sence normal görev gelirmiReis ben hesabı açıyorum saati kasıyorum 20 saat dolunca Faceit'e bağlıyorum görev yerine giriyorum görev yok diyor siteye çıkıp tekrar giriyorum görev geliyor.
Reis buga girmiş olabilir normalde hemen vermesi gereklihoca bende bağladım görev gözükmedi 1-2 saat içersinde starter görev geldi sence normal görev gelirmi
Steam Community :: Selim Serez ARKADAŞ EKLEYEBİLİRMİSİN BİRDE BİŞEY DAHA SORACAMReis ben hesabı açıyorum saati kasıyorum 20 saat dolunca Faceit'e bağlıyorum görev yerine giriyorum görev yok diyor siteye çıkıp tekrar giriyorum görev geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.