CS:GO FACEIT Loss Problemi

newphilim

Kilopat
Daha fazla  
CS GO'da loss oranım 10-20 arasında geziyor. Bu da takılma donma bazı sesleri duyamama ve adamları görmeden ölmeme neden oluyor. Birkaç kod denedim ama olmadı. MM'de olmuyor sadece FACEIT oynarken yükseliyor. FACEIT ile iletişime geçtim bazı kontroller yaptılar sorunun internet sağlayıcımda TTNET'de olduğunu söylediler. Yardımcı olabilecek var mı?

Buna benzer bir şeyleri Faceit ile iletişime geçtiğim de yapmıştım. Çıkan değerleri onlara yolladım ve sorunun ttnet de olduğunu söylediler.
İşte o çıkan sonuçları, Türktelekom'a şikayet kaydı oluşturup atmanız lazım. Bağlantının kötü olduğuna dair elinizde kanıt olmazsa sizi yalancı ilan edebilirler.

Ama normal maçlarda böyle bir sorun yokmuş.
Peki diğer oyunlarda durum nasıl?
Sürekli drop yiyorum oyunlarda ama internetle alakalı değil. Önceden hiç bir sıkıntı yaşamıyordum pubg f1 cs go gibi oyunlarda. Sonrasında bilgisayarıma bir şeyler oldu ve ne olduğunu anlayamadım bütün oyunlarda fps düşmeleri ve fps dropları yaşadım. Formatladım fakat çözüm olmadı. HDD den şüpheleniyorum ama emin değilim.
İşte o çıkan sonuçları, Türktelekom'a şikayet kaydı oluşturup atmanız lazım. Bağlantının kötü olduğuna dair elinizde kanıt olmazsa sizi yalancı ilan edebilirler.
Türk telekomun çok saçma bir iletişimi var zaten. İnternetimi nakil ettirdim ben bir kaç ay önce. Bağlamayı yapan çalışan girişteki kutunda (ismini hatırlayamıyorum şuan cihazın) sıkıntı var gibi görünüyor aldığın paketin yarısı kadar düzeyde performans alıyorsun şuan bakamıyorum arıza kaydı açtır öyle gelip bakabilirim dedi. Bende aradım arıza kaydı açtırmak için müşteri hizmetlerini aradım ve kontrol sağladık bir sorun gözükmüyor sorun gözükmeden arıza kaydı açamayız dediler. Böyle de saçma bir durum işte. Çok pişmanım ttnet kullanmaktan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı