CS:GO FACEIT rank istiyor mu?

Sciuga

Decapat
Katılım
20 Ağustos 2019
Mesajlar
655
Çözümler
1
Herkese iyi günler. Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS:GO ücretsiz olduktan sonra hile olayları çıktı. Her oyun hile gelir hale geldi. Bizde FACEIT denemek istedik. Şimdi sıfır bir Steam hesabı ile başlayacağım, rankım olmayacak yani. Birkaç sorum olacak bu konuda, bilenler yanıtlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

  1. FACEIT rank istiyor mu? Ranksız olacağımdan sorun yaratabilir diye düşündüm.
  2. Oyuncuları rankına(varsa) göre mi aratıyor yoksa rastgele mi?
  3. Bir oyun ortalama kaç dakikada buluyor?
  4. Hile tamamen kalkıyor mu, gelme ihtimali var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rank istemiyor. Level sistemi var. Oynadıkça belli sıralamalara geleceksin. Gelme ihtimali var mı bilemem 4 el falan atmıştım gelmedi bana.Direkt oynayabilirsin yani.
 
1. minimum 50 saat oynanma süresi istiyor olması gerekiyor.
2.FACEIT rankına göre eşleştirme alırsın. Oyun içi rankını etkilemez, alakadar etmez.
3. akşam saatleri çabuk bulabilirken bu gündüz erken saatlerde daha yavaş olabilir, o an kimler oyun arıyor bilinmez.
4.hile daima vardır, xantares ve woxıc'ın profesyonel maçlarında bile hile kullanan adamlar var. Ancak mm'e göre çok daha az, çok daha sıkı tedbirli.
 
CS:GO her maçı hile ile doldu sözüne inanmıyorum. Yıllardır CS oynuyorum ve 20-25 oyunda bir mevlana hilesi falan geliyor. Oyunu satın almayıp ücretsiz oynayan ya da güven faktörü düşük olan insanlar hile geliyor diye ağlıyorlar. Ligleri maksimum nova olan insanlar her HS yediği adama hile dedikçe bu algı da kalkmayacak zaten. 100 saat oynamış biri 2000 saat oynamış birine diklendikçe değişmeyecek bu sistem. FACEIT kısmına gelecek olursak;
1- bildiğim kadarı ile 20 saat üzerinde bir CS:GO oynamış olmanız gerekiyor.

2- FACEIT Level dediğimiz 1-10 arasında bir Level sistemi vardır. Bu Level'iniz sayesinde maçlara yerleştirileceksiniz. Burada dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var, FACEIT Level kesinlikle mm rankına göre karşılaştırılabilecek bir şey değil çünkü 6 Level'de oynayan bir global Elite de bulabilirsiniz 3 Level'de de.

3- oyunun yoğunluk saatlerine bağlı genelde 30-45 saniyede maç buluyor ben girdiğimde.

4- ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın hiçbir oyunda hile tamamen kaldırılamaz, engellenemez. Yine de mm ye göre çok daha nadir ve az karşınıza çıkar. FACEIT AC, VAC'tan çok daha güvenli olduğunu düşünüyorum.

Üç not düşmek istiyorum buraya,
1- kesinlikle CS:GO'da yeni iseniz katılmayınız hem kendi oyununuzu zehir edersiniz hem de takımınızda Level kasmaya çalışan insanları. Burası oyunu gerçekten ciddi ve rekabetçi bir şekilde oynayanların bulunduğu bir platform. Mm'den çok daha iyi oyunculara sahip olduğu için çıktığınız her köşeden HS yiyip tekrar hile diye ağlayabilirsiniz çünkü.

2- aylık FACEIT Premium üyeliği alıp günlük ve aylık görevleri yapıp FACEIT puanı kazanabilir, bu puanlar ile skin, Steam bakiyesi, hatta fare, klavye gibi bileşenler alabilirsiniz.

3- bu kadar toxic olmayın, bekli de rakibiniz gerçekten iyi bir gün geçiriyordur :)
 
Ağlamak, toxic vs. bu kelimeler neden yazıyorsunuz anlamıyorum. Uzun süredir oynadığınızdan CS:GO hesabınız nasıl desem onaylanmış bir hesap. Şuan fiyatını tam bilmiyorum fakat 100 TL civarı bir ücret var seçkin hesaptı sanırım ve bu da oyunu bir süre oynamayı istiyor oyunda tam detaylı bilmiyorum. Demem o ki seçkin kısmına geldikten sonra hile azalıyor diye duydum. Sıfır hesaptan başladığında ben de oynadım yani her maç neredeyse hile geliyordu. Sen yeni bir hesap açıp oynamadığın için denk gelmemiş olabilirsin ama yine de öyle kelimeler kullanman doğru değil. Olan şeyi yazmak toxicliğe girmiyor. @Mete Akış
 
Ağlamak, toxic vs. bu kelimeler neden yazıyorsunuz anlamıyorum. Uzun süredir oynadığınızdan CS:GO hesabınız nasıl desem onaylanmış bir hesap. Şu an fiyatını tam bilmiyorum fakat 100 TL civarı bir ücret var seçkin hesaptı sanırım ve bu da oyunu bir süre oynamayı istiyor oyunda tam detaylı bilmiyorum. Demem o ki seçkin kısmına geldikten sonra hile azalıyor diye duydum. Sıfır hesaptan başladığında ben de oynadım yani her maç neredeyse hile geliyordu. Sen yeni bir hesap açıp oynamadığın için denk gelmemiş olabilirsin ama yine de öyle kelimeler kullanman doğru değil. Olan şeyi yazmak toxicliğe girmiyor. @Mete Akış

Şimdi şöyle açıklayayım dostum bu konu hakkında çok bilgin olmadığını fark ettim. Şimdi Valve şöyle bir hamle yaptı. Oyunun seçkinsiz kısmını ücretsiz yaptı, seçkin fiyatını 70TL'ye çıkardı. Şimdi milleti trolleyip hile açmak isteyen insanlar ücretsiz CS:GO alıp çok afedersiniz gübre çukuru diyeyim o serverlerde birbirlerini hile ile öldürüyorlar. Doğal olarak sıfır hesapların bulunduğu serverlerde hile çok olması normal. Adam ban yesem de yeni hesaptan ücretsiz alırım oynarım diyor fakat CS:GO içerisinde 21 Level'e ulaştığınızda hesabınız seçkin oluyor ve emin olun karşılaştığınız hile sayısı inanılmaz derecede azalıyor. Kullandığım toxic kelimeler ise bedava CS:GO oynayıp "hile var Valorant daha iyi" diyen insanlardan kalmış bir refleks tekrar özür diliyorum. Hesabınız seçkin (oyun içi 21 Level) olduğunda hem hile azalacak, hem de FACEIT atabileceksiniz.
 

Geri
Yukarı