Herkesin farklı aimi (refleksi) vardır yani algısı kas hafızası bu yüzden %100 şunu uygularsan iyi olur demek yanlış olur.
DPI + Sens in düşük olması ya da yüksek olması sana bağlıdır.
Oyuna ilk başladığımda DPI 1000 Sens 2.5 olarak oynuyordum. Şuanda DPI 800 Sens 1 olarak oynuyorum DPI 400 Sens 2 de aynı hassasiyeti veriyor
Rankım DMG MGE olarak değişiyor.
Her oyun farklı hissetmen gün içinde yaptığın aktiviteler etkin olabilir dinlenmemek ya da fazla dinlenmek aç susuz olmak gibi bir çok etken olabilir
Her oyuna girmeden önce Bir kaç map e gir ve 10 dk mouse kontrolüne alış. Özellikle refleks aim haritaları iyidir.
Sırasıyla 5 er DK çalışsan dahi faydalı olacaktır. Çoğu pro ve ciddi oynayanlar günde 5 10 Bin bot vuruyor bu şekilde ısınıp giriyorlar.
Takım olarak smoke flash vs çalışmalar yapıyorlar.
Şahsen CS:GO için o kadar zamanım yok günde 1 maç ya da 2 günde 1 maç atarsam atıyorum hile hurda çok fazla var. LEM LE karışık rakibim oluyor yüksek rank girdiğimde daha rahat adam vuruyorum. Özellikle MG serisi çok sıkıntılı ve çok fazla hile var.
Valve' de hileye yönelten bir yönetim var. Hileyi banlama işinide bize bırakmış overwatch yapan eskisi kadar yok. Çok fazla iyi ve adabıyla oynayan oyuncu oyunu bıraktı.