Çözüldü CS:GO "fatal error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
error.PNG

Arkadaşlar, son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum.
Muhtemelen bir sonraki patch ile düzelecektir fakat çözmemin başka bir yolu yok mudur?
Bir önceki güncellemede VAC hatası aldığım için "1.37.5.9" beta versiyonunda oynuyordum.
Bugün oyunu açtığımda istemciyi (oyunu) güncelleştirmemi söyledi. Güncelleştirmeden sunucularda oynayamazmışım.
Güncelleme sonrası ise bu hatayı almaya başladım.
Valve'de bir işi düzgün yapsa keşke.
Çözümlerinizi bekliyorum.
Oyun dosyalarını doğruladım, Steam'i uyumluluk modu olarak çalıştırdım, Steam'i yönetici çalıştırdım, başlatma seçeneklerine bir komutu yazdım hiçbir şey sorunu çözmedi.

Çözüm
CS:GO ve Steam'e sağ tıklayıp özelliklerine giriyoruz uyumluluk kısmından bütün tikleri kaldırıyoruz dosya doğrulayıp oyunumuza devam ediyoruz
Deneyeyim bakalım. Az önce CS:GO'yu silip yükledim düzelmemişti.
Düzeldi adamsın :)
Yapamayanlar için ÇÖZÜM:
CS:GO'yu silip tekrar yükledikten sonra:
Uyumluluk kısmındaki tüm tiklerini kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulayın.
Uyumluluğu nereden yapıyoruz?
Steami değiştirmek için steami kurduğun yere gir normalde C:\\Program Files\Steam gibi olabilir orada steam.exe yi bul sağ tıkla özelliklere girip uyumluluk kısmına geç. Orada tik varsa kaldır. Kaydet ve çık. Sonra csgo.exe yi bul oda muhtemelen dediğim yerde steamapps\common\Counter strike global offensive\ içindedir. Aynısını ona fa yap. Bence sorunu çözen bu değildi. Bir güncelleme gelmiş olabilir o arada. Çünkü ben 10 saat uyumuşum uyuya kaldım ve pcde otomatik güncellemeler açık. Belki o arada patch gelmiştir yeni. Çünkü saçma bir çözüm gibi geldi.

Steami değiştirmek için steami kurduğun yere gir normalde C:\\Program Files\Steam gibi olabilir orada steam.exe yi bul sağ tıkla özelliklere girip uyumluluk kısmına geç. Orada tik varsa kaldır. Kaydet ve çık. Sonra csgo.exe yi bul oda muhtemelen dediğim yerde steamapps\common\Counter strike global offensive\ içindedir. Aynısını ona fa yap. Bence sorunu çözen bu değildi. Bir güncelleme gelmiş olabilir o arada. Çünkü ben 10 saat uyumuşum uyuya kaldım ve pcde otomatik güncellemeler açık. Belki o arada patch gelmiştir yeni. Çünkü saçma bir çözüm gibi geldi.
Yapılabilecek her şeyi yaptım. Sanırım Steam'i, CS'yi sildim ve geri yükledim. Bunları yaptım ama hiçbiri olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı