CS:GO FPS 30'da takıldı

İşletim sistemi
Windows 8

Bugra77

Hectopat
Daha fazla  
Son 2 haftaya kadar CS:GO'da normal düzeyde FPS alırken birden 30-40 civarına düştü ve oynanmaz hale geldi. Bu süre içinde Windows 8.1, 8.1 Pro ve düz Windows 8 işletim sistemlerinin hepsini denedim. Ayrıca Intel HD Graphics 3000 8.1 64 Bit'i desteklemiyor diye düz 8 yükledim. 2 hafta önceye kadar normal kullanıyordum. Bütün ekran kartı ayarlarını yaptım. Her türlü FPS yükseltme videosuna bakıp denetim masasından ayarladım. Hiç bir düzelme, değişme olmadı. Sanki takılı kaldı 30 civarına, değişmiyor. Eski sürücü, yeni sürücü hepsini denedim. Ve şöyle ilginç bir şey var. Dahili ve harici ekran kartım ikisi de aynı FPS'i veriyor. Aynı derecede aynı düzeydi. Birbirini aratmıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum ama bu site dahil çoğu tavsiyelerin hepsini yaptım? 1 gecede 3 işletim sistemi değiştirdim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim
ASUS
i52450M
GT610M 2 GB
Intel HD Graphics 3000
Not: Laptopun kasa temizliğini yapıp termal macununu bir kaç gün önce yeniledim.

Dosya Ekleri

• csgo_2020_03_28_12_24_45_768.jpg
    csgo_2020_03_28_12_24_45_768.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı