CS:GO FPS aniden düşüyor

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Ekte gördüğünüz gibi uyarı yazıları geliyor.
Önceden de böyle uyarılar arada sırada gözükürdü ancak pek etkilemezdi.
Bu aralar art arda droplar yemeye başladım ve her drop yediğimde bu uyarı yazılarından bir tanesi oluyor.

20230824231443_1.jpg

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ekte gördüğünüz gibi uyarı yazıları geliyor.
Önceden de böyle uyarılar arada sırada gözükürdü ancak pek etkilemezdi.
Bu aralar art arda droplar yemeye başladım ve her drop yediğimde bu uyarı yazılarından bir tanesi oluyor.

Eki Görüntüle 1916164

Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sisteminiz nedir? İlk sorudan başlayalım genelde sizin başlamanız lazım da neyse.

Sisteminiz nedir? İlk sorudan başlayalım genelde sizin başlamanız lazım da neyse.
Kusura bakmayın, az önce kazanmanın eşiğinde olduğum maçı bu sorun yüzünden kaybettim onun siniri ile hemen bu konuyu açtım o yüzden biraz aceleye geldi.

Asus FX503VD

GTX 1050 4 GB
i5 7300HQ
16 GB Ram
Kioxia Exceria 500 GB

Çözüldü: CS:GO thread starvation hatası nasıl çözülür?

Şu konuda konsolda aldığınız hataya cevap verilmiş ve çözüm olarak işaretlenmiş deneyebilirsiniz.
Deniyeceğim.

Kusura bakmayın, az önce kazanmanın eşiğinde olduğum maçı bu sorun yüzünden kaybettim onun siniri ile hemen bu konuyu açtım o yüzden biraz aceleye geldi.

Asus FX503VD

GTX 1050 4 GB
i5 7300HQ
16 GB Ram
Kioxia Exceria 500 GB

Deniyeceğim.
Sistem Throttle altında gibi görünüyor. Rahatlıkla düzeltirim sorununuzu. TeamViewer gibi bir şeyden bağlanıp Throttle ayarları yapıp çıkarım. En son buraya gelip çözümü yazarım, sonra özelden yardımlaşmak diye ban yiyoruz. Sonrasında siz de çözüm işaretlersiniz.

Sistem Throttle altında gibi görünüyor. Rahatlıkla düzeltirim sorununuzu. TeamViewer gibi bir şeyden bağlanıp Throttle ayarları yapıp çıkarım. En son buraya gelip çözümü yazarım, sonra özelden yardımlaşmak diye ban yiyoruz. Sonrasında siz de çözüm işaretlersiniz.
Olur, yarın ne zaman müsait olucaksınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı