CS:GO FPS arttırma ve grafikleri düşürme

yagizcakar3

Hectopat
Daha fazla  
PC çok eski ve kötü, CS:GO'da 20 FPS alıyor. Bana grafik düşürmek için efsane bir cfg verir misiniz? Her Cfg'yi denedim, olmadı. Grafiklerimi en fazla ne kadar indirebiliyorsak indirmek istiyorum.

İğreniyorum grafikleri düşürünce FPS arttıracağını söyleyen influncerlardan. Kendisinin 1080 Ti'ı var ama izleyicideki 7200GS grafikleri düşürünce FPS artmayacak.

Öncelikle RAM 4 GB olmalı ve sonra en az bir E8400 işlemci ya da Q6600 Q8200 dengi bir işlemci olmalı bu oyun için. Grafikleri kaldırsanız komple gene FPS artmayacaktır çünkü eğer FPS 20'de kalıyorsa hem RAM hem işlemci yetmiyor demektir.
Eğer 1280x1024 kullanıyorsa 1024 yeterde artar o çözünürlüğe gerek olmaz çünkü zaten 30 FPS olacak.

Daha sistemini belirtmemiş ama sen böyle diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İğreniyorum grafikleri düşürünce FPS arttıracağını söyleyen influncerlardan. Kendisinin 1080 Ti'ı var ama izleyicideki 7200GS grafikleri düşürünce FPS artmayacak, öncelikle RAM 4 GB olmalı sonra en az biğr E8400 işlemci ya da Q6600 Q8200 dengi bir işlemci olmalı bu oyun için. Grafikleri kaldırsanız komple gene FPS artmayacaktır çünkü eğer FPS20'de kalıyorsa hem RAM hem işlemci yetmiyor demektir.

Ya git bir şuradan daha adam sistemini belirtmemiş darboğaz var mı yok mu bilmeden boş keseden atıyorsun.

Belirtseydi o zaman? Kahin miyiz biz sistemini bilelim Ultra zeki abim? Grafikleri düşürünce FPS artmıyor diyen birinden de bu yorumu beklerdim zaten denemeden yazan bir kişi daha.

Eğer 1280x1024 kullanıyorsa 1024 yeterde artar o çözünürlüğe gerek olmaz çünkü zaten 30 FPS olacak.

680*? Bir şeyydi onda 21 FPS.
Belirtseydi o zaman? Kahin miyiz biz sistemini bilelim Ultra zeki abim? Grafikleri düşürünce FPS artmıyor diyen birinden de bu yorumu beklerdim zaten denemeden yazan bir kişi daha.

Laptop zaten darboğaz yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı