CS:GO FPS Düşme Sorunu

devranomer

Hectopat
Daha fazla  
CSGO'yu normalde kasmadan oynardım. 1 ay falan girmedım girdiğimde ise FPS drop yiyorum. FPS 120 iken bi anda 9'a falan düşüyor. Advanced systemcare'de baktığimda ise CPU 100 oluyo bi anda 20 oluyor. Termal macundan dolayı oluyor diye düşündüm ama ondan da değil. Sorun ne olabılir? Donmalar da oluyor.

Virüs ya da kötü niyetli yazılım olabilir avira ve malwarebytes ile taratın. Arka planda çalışan uygulamaları görev yöneticisinde takip etmeye çalışın. Eğer virüs varsa bir terslik fark edersiniz mutlaka.

Bu sorun ben de var 1 aydır. 5 kez format attım ama düzelmedi.
2 yıllık gaming sistemim sorunsuz 300 FPS civarı oynarken bu sorun yüzünden bilgisayarımı sattım.
(NOT: 5 kez format atıp sadece driverleri kurarak bile denedim)
Başka konular da da yazdım buraya da yazayım. Windows 10586 sürümünden 1607 son sürüme geçtikten hemen sonra başladı lanet olasıca sorun. Ben W10 1607 sürümünden kaynaklandığını düşünüyorum.

Bu sorun ben de var 1 aydır. 5 kez format attım ama düzelmedi.
2 yıllık gaming sistemim sorunsuz 300 FPS civarı oynarken bu sorun yüzünden bilgisayarımı sattım.
(NOT: 5 kez format atıp sadece driverleri kurarak bile denedim)
Başka konular da da yazdım buraya da yazayım. Windows 10586 sürümünden 1607 son sürüme geçtikten hemen sonra başladı lanet olasıca sorun. Ben W10 1607 sürümünden kaynaklandığını düşünüyorum.

Kasayı satmanız sizin hatanız. Sorun çözülemeyecek bir şey değil.

Sisteminizi yazar mısınız? @devranomer

Kasayı satmanız sizin hatanız. Sorun çözülemeyecek bir şey değil.

Sisteminizi yazar mısınız? @devranomer

-Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50GHz
-4GB RAM
-500GB Sabit Disk
-AMD Radeon HD 5450
2 Kere format atim ilk kullandığım win10'du sonra WİN7 Professional yaptım ondan sonra ise WİN7 Ultimate yaptım virüsden kaynaklı olucağini düşünmüyorum. Acaba Sabit diskden kaynaklı olabilirmi ? çünkü bilgisayarimda kullanım yeri durduk yere artıyo. @Melih Güçlü

-Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50GHz
-4GB RAM
-500GB Sabit Disk
-AMD Radeon HD 5450
2 Kere format atim ilk kullandığım win10'du sonra WİN7 Professional yaptım ondan sonra ise WİN7 Ultimate yaptım virüsden kaynaklı olucağini düşünmüyorum. Acaba Sabit diskden kaynaklı olabilirmi ? çünkü bilgisayarimda kullanım yeri durduk yere artıyo. @Melih Güçlü

Bana kalırsa virüs var ancak sisteminiz zaten CS:GO'da yüksek performans alabilecek bir sistem değil. Windows 10 64 bit kurun ayrıca. Sıfır temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı