CS:GO FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

DeverNn

Decapat
Merhaba arkadaşlar size sorum şu yaklaşık 1 ay önce bir PC topladım ve CS'de yaklaşık 300 FPS falan alıyordu ama şu sıralar bakıyorum FPS'ye 200'u nadir geçiyor.
Sistemim şu.
AMD Ryzen 5 3600.
AMD Radeon RX 590 fatboy.
16 GB RAM.
SSD yok.
Bu arada başlatma seçenekleri bu -novid -nod3d9ex -threads 6 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high
amdnin softwer uygulamsından yanlışlıkla bir ayar yapmışımdır diye sıfırladım yine bişey olmadı

Merhaba arkadaşlar size sorum şu yaklaşık 1 ay önce bir PC topladım ve CS'de yaklaşık 300 FPS falan alıyordu ama şu sıralar bakıyorum FPS'ye 200'u nadir geçiyor.
Sistemim şu.
AMD Ryzen 5 3600.
AMD Radeon RX 590 fatboy.
16 GB RAM.
SSD yok.
Bu arada başlatma seçenekleri bu -novid -nod3d9ex -threads 6 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high
amdnin softwer uygulamsından yanlışlıkla bir ayar yapmışımdır diye sıfırladım yine bişey olmadı
Bende de oluyo.

Pingin nasıl ona gore söyleyeyim?
pengim normal genelde 90 ı geçmez
Threads 12 olacak 6 değil. Çekirdeklerin yarısını kullanıyorsun.
duzeltip tekrar denedim ama yine sonuç veredi
CS:GO'da sıkıntı var. Neredeyse her güncelleme de oluyor bu FPS düşmeleri. Yakın zaman da bir güncelleme ile çözerler rahat ol.
evet bir arkadaşımda oyle demişti bir sonraki guncellemeyle inşallah duzelir
Bu FPS düşmeleri HDD kaynaklı olabiliyor şahsen ben yaşadım bir SSD alıp Windows ve CS:GO'yu oraya kurmanı tavisye ederim.
yakın zamanda ssd almayı dusunuyorum zaten o zaman dediğinizi yapıp denerim teşşekürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı