CS:GO FPS Düşüşü

Cankeys

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Eskiden CS GO'da 200 FPS alırken şimdi 40 FPS kadar iniyor ekran kartı ayarlarına da baktım hepsi aynı GTA 5 oynuyorum çok rahat ama CSGO'da FPS düşüyor. Acaba RAM kullanımında mı bir sorun var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı Nvidia ise CS GO'yu performans olarak kaydet. Kusura bakma bütün bildiklerim bu birde bunu dene istersen.

Zaten öyle ayarlıydı ve önceden 200 FPS alıyordum. Msı afterburner dan baktım GPU ve CPU kullanımı düşük normalde GPU kullanımın %99 filan olması gerekiyor herhalde ama %30 %40 %50'lerde sürekli devam ediyor.

Lütfen yardım edin hala sorun devam ediyor.

Sistem özellikleri :

• İntel Core i5-6200U 2.8GHz
  • 8 GB RAM
  • 1 Tb HDD
  • GT 940M 2 GB ekran kartı

Bu sistemle GTA 5 ile high ayarlarda 50 60 FPS alıyorum. Ama CS GO'da önceden 200 FPS alırken şimdi 30 40 50 FPS'lerde gösteriyor. @Recep Baltaş

Low ayarlarda da 30 40 50 FPS alıyorum. High ayarlarda da 30 40 50 FPS alıyorum.

Kimseden cevap gelmiyor o zaman tek çare oyunu silip tekrar yüklemek olacak...

Tekrar yükledim fakat yine aynı ve oyunu açarken yeşil çizgiler filan oluştu ekran kartı bozulmuş gibi tekrar düzeldi ama nafile... Zaten bilgisayarı yeni aldım en fazla 3 4 ay oldu.

Kardeşim çok mantıklı bir şey söyledin. Sildim ve tekrar yüklemeye çalıştım çalışırken Nvidia GeForce experience böle bir hata verdi.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı