CS:GO FPS Düşüşü

Driverı yükledim fakat yine aynı sonuç düzelen bir şey olmadı.

Burada GPU kullanımın %90'larda filan olması gerekmiyor mu ?

123.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açtıktan sonra alta atıp görev yöneticisinden "Ayrıntılar" sekmesinden oyunun öncelik seçeneğini "Yüksek" olarak değiştirip dener misin?
Yok kardeşim o da işe yaramadı.

Başka fikri olan varsa lütfen yardım edebilir mi ? @Recep Baltaş lütfen yardım edebilir misiniz ?

Hep yüksek performanstaydı ki zaten.

Bide eskiden euro truck 2 de düşük ayarlarda 100 fps alırdım şimdi MSI afterburner ile ölçtüm GPU kullanımı %99 fakat FPS yine düşük ayarlarda 30-50 FPS arası alıyorum ?

Tespitlerime göre büyük ihtimal 1. Ekran kartını kullanamıyor 2. Ekran kartı olan Intel'i kullanıyor o yüzden de sürekli FPS düşük fakat 1. Ekran kartına elektrik gitmiyor da olabilir.

Şu son sürücü hatalarıdan ve mavi ekranlardan sonra nvidia bir daha kullanmam.
Sürücüleri kaldır ve şunu dene;
Bilgisayarım sağ tık > Özellikler > Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları > Nvidia GT 940M (ekran kartını bul) > Yazılımı güncelleştir.

Zaten windows 10 yüklü hatta garantiye yolladım böyle böyle diye adamlar format atmış göndermişler sorun aynı sürekli mavi ekran hatası alıyordum. Hatayı araştırdım büyük ihtimal ekran kartı ya da RAM'da sıkıntı var. Yarın tekrar götürüp değişim isticem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı