CS:GO FPS nasıl arttırılır?

İşletim sistemi
Windows 10

Protyty

Picopat
Katılım
13 Mayıs 2021
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Mühendisi
CS:GO'da nasıl FPS arttırabilirim? Optimizasyon sorunu var oyunda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını yüksek performansa al ve grafiklerini düşür ve o FPS artıran kodlara inanma onlar sadece FPS sayısını artırır gerçek FPS artırmaz ve YouTube'den bu konuyla ilgili videolara bak

Ne alaka kardeşim ben yapıyorum ve benim FPS'im artıyor ve oyun akıcılığıda artıyor yanlış bilgi vermeyelim lütfen
 
Oyunun görüntü ayarlarından grafikleri en düşüğe al, en boy oranını 4:3 yap çözünürlüğü 1024x768 olarak ayarla. Başlatma seçenekleri kısmına -novid -fullscreen -tickrate 128 -High –nojoy +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 yaz, bunun dışında -freq (monitör Hertz in) -threads (işlemci çekirdek sayın) da yaz. Windows 10 kullanıcısı isen arama çubuğuna oyun modunu aç yazarak oyunu modunu aç, yanda çıkan Xbox Game Bar seçeneğindeki ve Yakalamalar seçeneğindeki her şeyi kapat. Arama çubuğuna gizlilik ayarları yaz genel kısmındaki her şeyi kapat, mürekkep oluşturma ve yazma kişiselleştirmesindeki şeyi kapat, etkinlik geçmişinden etkinlik geçmişimi bu cihazda depolayı kapat. Arama kısmına grafik ayarları yaz Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlamasını aç. Daha başka şeylerde var ama hepsini yazamam internetten de araştırabilirsin.
Haa birde denetim masasını aç Donanım ve sese gir, oradan güç seçeneklerine gir ek planları göster de ve yüksek performans ayarını seç. (Bu ayar Laptoplarda pilin daha hızlı bitmesine ve elektrik faturunda ortalama 5 TL bir artışa falan sebep olabilir.)
 
Sistemim AMD Ryzen 5 2600X ekran kartı Radeon 550 2 GB ASUS RAM 8 GB 3200 MHz ortalama 100 ile 200 arası FPS 1600x900 ayarlarda shader detayı çok yüksek diğerleri orta.
Bu arada optimizasyon derken shader detayını düşürünce FPS de düşüyor.
 

Geri
Yukarı