CS:GO FPS Sorunu

efbgfb06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir FPS sorunum var ama anlamadığım sistemden kaynaklı bir sorun değil bu. Oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum. Oyuna ilk girdiğimde menüde sabit 30 FPS alıyorum. Oyuna başladığımda da aynı şekilde 20-30 arasında değişiyor. Görüntü ayarlarına girip otomatik ayar yapıp tekrar en düşük ayarlara çektiğimde FPS bir anda 60-70'lere çıkıyor. Oyunu tekrar kapatıp açana kadar bu şekilde sorunsuz oynuyorum. Sizce neden kaynaklı bu sorun ve çözümü nedir? Teşekkür ederim.

Yok mu bu durum daha önce başına gelen veya anlayan birileri :(

Kayıt defteri düzenleyicisinden HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore'a git sonrada GameDVR_Enabled değerini sıfır yap. Her bilgisayarı açtığında yapman gerekiyor.

İşletim sisteminiz Windows 10 ise sorun oluyor olabilir. Xbox uygulamasından kaynaklanan bir sorun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı