CS:GO FPS Sorunu

wOBUNAGA

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PC'yi daha yeni formatladım. Su an CS var sadece ve giris ekranında 120 FPS oyunda 40-50 FPS. Ben Parkcontrol kullanıyorum. Parkcontrolun zararı olabilir mi? İslemcilerin performansını arttıran sey bir de PC'nin ayarlarindan 1 cekirdek kullaniliyordu. Simdi 4 cekirdiek kullanmaya başladım. Yani zararı olur mu? Normal ayarlarda eskiden 60-70 FPS iken şimdi 30-40.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var, ben de park control kullanıyorum, bana da yardımcı olursan sevinirim.

i5 3470 3.2 ghz
gtx 1050 Ti
8 gb ram

Bu sistemde ne gibi sorun olabilir de fps bu kadar düşüyor 50-40 lara kadar ?

Arkadaşlar ben PC'yi daha yeni formatladım. Su an CS var sadece ve giris ekranında 120 FPS oyunda 40-50 FPS. Ben Parkcontrol kullanıyorum. Parkcontrolun zararı olabilir mi? İslemcilerin performansını arttıran sey bir de PC'nin ayarlarindan 1 cekirdek kullaniliyordu. Simdi 4 cekirdiek kullanmaya başladım. Yani zararı olur mu? Normal ayarlarda eskiden 60-70 FPS iken şimdi 30-40.
Sisteminiz nedir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı