CS:GO FPS ve ekran dalgalanması

İşletim sistemi
Windows 10

Aziz Yelis

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2×8
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
ryzen 7. nesil
Merhaba dostlar sizden bir ricam olacak. Geçen günlerde HP Victus modelinde bir bilgisayar aldım.
İlk olarak Apex Legend kurdum ve en yüksek ayarlarda 160FPS aldım. Ardından CS:GO kurdum ve karşılaştığım sorun beni şok etti.
Oyuna girdiğimde daha lobide iken 15 FPS üstü gördmüyordu oyuna gireyim belki düzelir dedim oyunda daha beter oldu ekran dalgalandı seste cızırtı yaptı falan. Ayarları minimuma aldım gene değişmedi.
Oyunu sildim yükledim gene fark yok.
Bunun sebebini öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar sizden bir ricam olacak. Geçen günlerde HP Victus modelinde bir bilgisayar aldım.
İlk olarak Apex Legend kurdum ve en yüksek ayarlarda 160FPS aldım. Ardından CS:GO kurdum ve karşılaştığım sorun beni şok etti.
Oyuna girdiğimde daha lobide iken 15 FPS üstü gördmüyordu oyuna gireyim belki düzelir dedim oyunda daha beter oldu ekran dalgalandı seste cızırtı yaptı falan. Ayarları minimuma aldım gene değişmedi.
Şarjda mı kullanıyorsunuz

oyunu hangi ekran kartı ile açıyorsunuz?

Sürücü kurulumlarında bir sorun olmuş gibi duruyor. Dizüstü sitesinden marka ve modelini yazıp BIOS vb. sürücülerini yükleyin. Sonrasında Windows update güncellemelerini kontrol edin.

En son olarak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun. İlk olarak Nvidia sonra AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve sürücüleri ilk olarak Windows Update sonra sitesinden güncelleyerek kullanın.

CS:GO gibi popüler ve AAA firmalar, genellikle dizüstü bilgisayarlar için oyun profili oluşturuyor. Yani CS:GO ek ayar yapmadan da Nvidia ile çalışıyor. İşlemci ile çalışsa bile 15 FPS ayrı bir sorun olduğunu söyleyebilirim. @Rowaulf

Sürücü kurulumlarında bir sorun olmuş gibi duruyor. Dizüstü sitesinden marka ve modelini yazıp BIOS vb. sürücülerini yükleyin. Sonrasında Windows Update güncellemelerini kontrol edin.

En son olarak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun. İlk olarak NVIDIA sonra AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve sürücüleri ilk olarak Windows Update sonra sitesinden güncelleyerek kullanın.

CS:GO gibi popüler ve AAA firmalar, genellikle dizüstü bilgisayarlar için oyun profili oluşturuyor. Yani CS:GO ek ayar yapmadan da NVIDIA ile çalışıyor. İşlemci ile çalışsa bile 15 FPS ayrı bir sorun olduğunu söyleyebilirim. @Rowaulf

HP laptop kullanmış biri olarak söylerim ki HP'nin kendi sitesindeki driverlara lanet olsun.

Merhaba dostlar, sizden bir ricam olacak. Geçen günlerde HP Victus modelinde bir bilgisayar aldım.

Bilmiyorum sorunu çözermi ama ben kendim böyle bir şey yaşadım shilfr Tab da Google açınca bende FPS düşmesi ve dalgalanması oluyordu belki bu voru bununla alakalıdır. Özellikle Shift Tab'da hareketli avatarı olan bir profil açıyorsam olmuştu. Sekmeyi kapatarak çözmüştüm bir bak belki onunla alakalıdır.

Oyunda grafik ayarında Çoklu CPU kullanımını açın.

Kare hızı dusuk

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı