CS:GO fragmovie videoları hangi program ile editleniyor?

İyi forumlar. Örnekteki gibi CS:GO fragmovie videoları hoşuma gidiyor, bu videolar nasıl editleniyorlar hangi program ile merak ediyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de çok hoşuma gidiyor. Geçenlerde kendi editimi yapmaya çalıştım. Song Vegas Pro 13 ile böyle bir sonuç ortaya çıktı. İlk kez böyle bir edit yaptım. Tam edit olmayabilir ama hoş oldu gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Adobe Premier Pro ile galiba. Ae'de olabilir.

After Effects bu işlere daha uygun, Premiere Pro'da olabilir.

Büyük ihtimal Premiere Pro ama herhangi bir montaj programı ile de çoğu şeyi yapabilirsin. Sinematik geçişler için de hlae kullanıyor.

Anladım teşekkürler. Peki bu tarz editler yapmak için After Effects veya Premier Pro gibi bir yazılımda sanırım biraz uzmanlaşmak gerekiyor bu tarz editler yapmayı öğrenmek için ne kadar zaman harcamalıyım? Yani yapması ve öğrenmesi zor bir iş mi? Doğrusu bende yapmak istiyorum CS:GO'da yetenekliyim ve çok iyi vuruşlar yapıyorum yeri geldiğinde FACEIT 9 lv eloda kendi çapımda böyle editler yapmak istiyorum bu yüzden soruyorum.

Anladım teşekkürler. Peki bu tarz editler yapmak için After Effects veya Premier Pro gibi bir yazılımda sanırım biraz uzmanlaşmak gerekiyor bu tarz editler yapmayı öğrenmek için ne kadar zaman harcamalıyım? Yani yapması ve öğrenmesi zor bir iş mi? Doğrusu bende yapmak istiyorum CS:GO'da yetenekliyim ve çok iyi vuruşlar yapıyorum yeri geldiğinde FACEIT 9 lv eloda kendi çapımda böyle editler yapmak istiyorum bu yüzden soruyorum.
Hocam çok zor değil, bir adet yapım videosu izleyin ve sürekli yapmaya çalışın. 1 haftada bile çözersiniz.

Birkaç haftanı vererek pek çok şey öğrenebilirsin. Daha kısa da sürebilir, çok fazla eğitim videosu var. İngilizcen varsa o eğitim videolarının sayısı x10 oluyor zaten.

Benim de çok hoşuma gidiyor. Geçenlerde kendi editimi yapmaya çalıştım. Song Vegas Pro 13 ile böyle bir sonuç ortaya çıktı. İlk kez böyle bir edit yaptım. Tam edit olmayabilir ama hoş oldu gibi.

Bence gayet güzel olmuş hocam yalnız vuruşlarınızı oyun tekrarından indirip yapmışsınız bu yüzden tam gözükmemişler oyun tekrarından alınan vuruşlar 32tickrate de çekildiği için böyle sanki laglı gibi gözüküyor tekrar yaparsanız oyuna girdiğinizde ekran kaydı alarak yapın bence en azından ben yaparsam öyle yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı