Daha fazla
Biraz kişisel bir tercih aslında beğenmiyor olabilirsin fakat genel olarak kullananlar memnun kalıyor. Erkeklere de hiç yakışmıyor demişsiniz siz erkek değilsiniz sanırımAğır bir koku değil ki, bildiğin meyve kokuyor. Kış için bence hiç uygun değil. Ha genel beğeniye uygun ona lafım yok ama bana hitap etmiyor, bence erkeklere de hiç yakışmıyor.
Genel beğeniye uygun olduğunu söyledim zaten, erkeğe yakıştırıp yakıştırmamak benim neden cinsiyetimi belirlesin? Unisex bir koku olarak geçiyor zaten, bu kadar meyveli kokuları erkeklere yakıştırmıyorum bence kadınların kullanması çok daha mantıklı. Şahsen ben Angels Share ve Layton kullanıyorum, önerdiğim kokuların da bir çoğunu denedim. Angels Share biraz daha date kokusu olarak geçiyor da ben normal günlerimde de kullanıyorum.Biraz kişisel bir tercih aslında beğenmiyor olabilirsin fakat genel olarak kullananlar memnun kalıyor. Erkeklere de hiç yakışmıyor demişsiniz siz erkek değilsiniz sanırım.
Mevcut olarak emperio armani swy absolutely kullanıyorum. Bunun gibi ağır yayılan sağlam bir parfüm arıyorum.
VALENTINO
Born in roma ıntense Uomo düşünüyorum.
Veya jean paul Le Male'la parfüm düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Le Male'le parfum gayet güzel ama swy kadar tatlı değil yayılımı da o kadar baskın değil fakat daha maskülen ve daha güzel bir koku bence. Swy herkeste var artık. Pdm althair klonu french avenue Liquid brun tatlı yayılımı da güzel kış kokusu vanilyalı. Eğer bütçe yeterse orijinalini alın.
Liquid brun önermeme sebebim ağır ve yayılan bir parfüm değil althair DNA'sı yayılımı düşüktür koku güzelliği bambaşka ama yayılım konusu kötü althairde.
Bütçe kurtarmaz hocam. Şu an maskülen bir koku olduğu için Sauvage Elixir var kafamda. Bugün la male Elixir koklama şansım oldu. Aşırı vanilya kokuyor pek beğenemedim ama güzel.
Althair a mı yetmez bütçe. Öyleyse normal zatenLe Male'le parfum deneyin denemediyseniz. Sauvage Elixir de güzel bir koku aşırı popüler değil Sauvage EDT aksine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.