CS:GO geçici bekleme süresi

Kekimi kedi 7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CS:GO'da seçkin alalı 2 gün oluyor dün 2 rekabetçi maç attım ve kazandım ve 22 saat geçici bekleme süresi diye bir şey geldi bekledim bugün de 2 maç attım ve gene kazandım sonra aynı geçici bekleme süresi geldi gene 22 saat bekleme süresi gerektirecek bir şey de yapmadım neden geliyor bilmiyorum.

Kutudaki yazı: En son rekabetçi galibiyetlerin için tebrikler! Daha fazla rekabetçi maç yapmadan önce eşleştirme sunucularının seni en son performanslarına uygun bir yetenek gurubuna yerleştirmesini beklemen gerekiyor.

Rankın belirlenmediği içindi galiba.

Hocam rank atladınız mı?

Arkadaşlar iki gündür karşıma çıkıyor böyle konular. Bu konuda yeni bir konu açmak yerine forumda arasanız. Ya da forum zor geldiyse bi tarayıcıda aratsaydınız.

Hocam rank atladınız mı?

Er 4'üm şu anda 6 rekabetçi maça daha katılmam lazım.

Arkadaşlar iki gündür karşıma çıkıyor böyle konular. Bu konuda yeni bir konu açmak yerine forumda arasanız. Ya da forum zor geldiyse bir tarayıcıda aratsaydınız.

Tarayıcıda aradım ama çıkan sonuçlar da daha çok kural ihlali ile verilen cezalar yazıyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…