CS:GO GeForce Experience Freestyle lütfen yeniden başlatın

İşletim sistemi
Windows 10

yigitocn

Hectopat
CS:GO oyununda NVIDIA Freestyle yapmak istedim ama hata verdi "Hata oluştu. Bu özellikten yararlanabilmek için lütfen oyununuzu yeniden başlatın." 5 kere yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ayrıca Freestyle diğer oyunlarda da çalışıyor. Yardım edin lütfen.

CS:GO oyununda NVIDIA freestyle yapmak istedim ama hata verdi "hata oluştu. Bu özellikten yararlanabilmek için lütfen oyununuzu yeniden başlatın." 5 kere yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ayrıca freestyle diğer oyunlarda da çalışıyor. Yardım edin lütfen.

CS'ye yeni gelen trusted moddan %90. çözmek için Steam > kütüphane > CS:GO > özellikler(sağ tıık) > başlatma seçeneklerini ayarla > "-untrusted" yazın tırnak olmadan sorun çözülecektir. Ancak güven faktörü düşük oyuncularla eşleşeceksiniz. Maalesef başka çözümü yok, Twitch'te yayın bilr açılmıyor. Valve son yaptığı güncelleme ile 3. parti yazılımları engelledi Discord bile. Alışmıyor :D .

CS'ye yeni gelen trusted moddan %90. çözmek için Steam > kütüphane > CS:GO > özellikler(sağ tıık) > başlatma seçeneklerini ayarla > "-untrusted" yazın tırnak olmadan sorun çözülecektir. Ancak güven faktörü düşük oyuncularla eşleşeceksiniz. Maalesef başka çözümü yok, Twitch'te yayın bilr açılmıyor. Valve son yaptığı güncelleme ile 3. parti yazılımları engelledi Discord bile. Alışmıyor :D .
Bu yöntemde hep hile geliyor. Başka bir çözümü yok mu?
Hatırladığım kadarıyla o özellik sadece gtx model ekran kartlarında oluyordu belki seninki gtx değilde gt falandır bi kontrol et ama onun dışı pek bir bilgim yok :)
Ekran kartım GTX 1050 Ti.
Freestyle'ı nasıl açıyoruz peki ?
GeForce Experience.

Yukarıda da dendiği gibi Trusted Mode yüzünden olmalı. Üçüncü parti yazılımların kendini enjekte etmesini engelliyormuş ve beyaz listesi yokmuş çünkü başka yazılımlar ele geçirilebilirmiş ve hile için kullanılabilirmiş. Maalesef tek çözüm yolunuz bu.

Trusted Mode yüzünden olabilir. Buraya göre üçüncü parti programların kendini oyuna enjekte etmesini engelliyor. CS:GO için onu devre dışı bırakınız. Devre dışı bırakmak için:
  • Steam'den CS:GO'ya sağ tıklayınız.
  • Özellikler'e basınız.
  • Genel kısmından "BAŞLATMA SEÇENEKLERİNİ AYARLA..." kısmına basınız.
  • "-untrusted" yazınız. Tırnak işaretlerini kullanmayınız.
  • "TAMAM" diyerek çıkınız.
Öyle yapınca da çalışmıyorsa, GeForce Experience'ı yeniden yüklemeyi ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz? Daha sonra CS:GO'ya girip tekrar deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı