CS:GO gelse sizi mutlu edecek güncellemeler?

Şu oyunda çok hile var diyenler, büyük ihtimalle oyunu bedavaya alıp 2 ölüm maçı girdikten sonra hile hile deyip çıkan insanlar.

CS:GO rekabetçi olarak oynanacak son oyun çünkü. Hileler vs hiçbir şeyle ilgilenmeyip tek amacı para olan bir şirkete bağlı FPS oyunu.
 
Hile sadece rekabetçi de çok. Onda da rank yükseldikçe ve seçkin olunca azalıyor. Hilelerin hesapları fazla yaşamadığı için ilk seviyelerde karsılasmak çok normal.
 
Sadece hayallerinizi sizi oyuna döndürücek güncellemeleri yazın arkadaşlar eleştiri yapmayın oyuna sadece konu başlığında da belirttim.

Yani demek istiyorum ki "şu gelirse daha iyi olur beni oyunu oynatmaya teşfik eder şevk verir" gibisinden. Tartışmacı gereksiz mesajlarınızı kendinize saklayın!
 
Arkadaşa söyledim. Mesajları okuyun.

Okuduğum zaman kimsenin konu başlığını içeriğini okumayıp kendi haline yazdığı için maalesef. Hile sisteminden bahsetmeyin dediğim halde çoğu mesaj hile sistemiyle alakalı garip. Halbuki yazdıklarımda anlaşılmayacak birşeyde yok. Sırf sadece mesaj kasmak için yazılan mesajlar olduğunu düşünüyorum çoğunluk olarak.
 
Biraz daha gerçekçiliğin olduğu insana filmlerdeki gibi operasyona çıkmış hissi veren bir mod gelebilir. Silaha lazer takılan böyle fenerlerin açılıp bir şeyler yapıldığı vs.
ayrıca gece modu ile ilgili bir şey de hoş olabilir.

Aradığım cevaplar bu arkadaşın ki gibi teşekkürler dostum. Keşke en iyi cevap olarak işaretleyebilsem ama o tuşu bulamadım :D.
 

Geri
Yukarı